Stoiximan Super League

Ετοιμάζουν το «κίτρινο» μέλλον

Έτοιμη να ανταμείψει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που έχουν δώσει θετικά δείγματα γραμμής είναι η διοικούσα επιτροπή του Άρη. Οι ιθύνοντες της «κίτρινης» ΠΑΕ προτίθεται να δημιουργήσουν ένα κορμό παικτών, μικρών σε ηλικία, που θα μπορέσουν να στηριχθούν τα επόμενα χρόνια και θα αποκομίσουν οικονομικά οφέλη από τις ενδεχόμενες πωλήσεις τους.

Έτοιμη να ανταμείψει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που έχουν δώσει θετικά δείγματα γραμμής είναι η διοικούσα επιτροπή του Άρη.

Οι ιθύνοντες της «κίτρινης» ΠΑΕ προτίθεται να δημιουργήσουν ένα κορμό παικτών, μικρών σε ηλικία, που θα μπορέσουν να στηριχθούν τα επόμενα χρόνια και θα αποκομίσουν οικονομικά οφέλη από τις ενδεχόμενες πωλήσεις τους.

Όπως γράφει η SportDay, με την πρώτη ευκαιρία οι διοικούντες θα αρχίσει να καλεί σταδιακά τους πιτσιρικάδες, προτείνοντάς τους, αναπροσαρμογή τόσο στη χρονική διάρκεια των συμβολαίων τους, όσο και στους οικονομικούς όρους με την αύξηση παράλληλα και της ρήτρας που έχει μπει στο συμβόλαιό τους.

Στην πρώτη κατηγορία ανήκουν εκείνοι που δεν έγιναν φέτος επαγγελματίες, όπως οι Σουνάς, Νταμαρλής και Αντωνιάδης, ενώ στη δεύτερη κατηγορία είναι ο Μιχάλης Γιαννίτσης με τον Σωκράτη Διούδη αλλά και τον Γιάννη Γιαννιώτα.

Σύντομα εξάλλου αναμένεται να κληθεί από τη διοίκηση και ένας άλλος νεαρός ο Μπάμπης Οικονομόπουλος, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι θα υπάρχει διάθεση να παραμείνει στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x