Γαλλία

Περιζήτητος ο Γκουφράν

Με τη φανέλα της Μπορντό θα αγωνίζεται –τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο- ο Γιοάν Γκουφράν, παρά την έντονη φημολογία που τον ήθελε να αποχωρεί το καλοκαίρι. Όμως, το συμβόλαιο του 26χρονου επιθετικού με τους Γιρονδίνους λήγει το 2013 και σύμφωνα με την «Equipe» είναι πολύ πιθανό να αλλάξει φανέλα τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Με τη φανέλα της Μπορντό θα αγωνίζεται –τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο- ο Γιοάν Γκουφράν, παρά την έντονη φημολογία που τον ήθελε να αποχωρεί το καλοκαίρι.

Όμως, το συμβόλαιο του 26χρονου επιθετικού με τους Γιρονδίνους λήγει το 2013 και σύμφωνα με την «Equipe» είναι πολύ πιθανό να αλλάξει φανέλα τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο Γκουφράν αποτελεί βασικό μέλος της Μπορντό, όπου την περσινή σεζόν σημείωσε 14 τέρματα σε 37 παιχνίδια, σε όλες τις διοργανώσεις. Ανάλογο ξεκίνημα έχει κάνει και φέτος ο Γάλλος επιθετικός, ο οποίος μετρά ήδη τρία γκολ, σε 5 παιχνίδια με τους Γιρονδίνους.

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες της «Equipe», ο 26χρονος φορ έχει μπει στο «στόχαστρο» των Φούλαμ, Άστον Βίλα και Έβερτον.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x