Ελλάδα

Μάριτς: «Ό,τι αποφασίσει ο Παναθηναϊκός»

Δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη ο Άλεξ Μάριτς εάν θα μείνει ή θα φύγει απο τον Παναθηναϊκό, όπως δήλωσε σε σερβικά Μέσα. Αυτό που προέχει τώρα για τον Σερβοαυστραλό σέντερ είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες, με αποτέλεσμα να έρχεται σε δεύτερη μοίρα το τι πρόκειται να κάνει για το μέλλον του.

Δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη ο Άλεξ Μάριτς εάν θα μείνει ή θα φύγει απο τον Παναθηναϊκό, όπως δήλωσε σε σερβικά Μέσα.

Αυτό που προέχει τώρα για τον Σερβοαυστραλό σέντερ είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες, με αποτέλεσμα να έρχεται σε δεύτερη μοίρα το τι πρόκειται να κάνει για το μέλλον του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Άλεξ Μάριτς:

Για τη φετινή χρονιά, όπου ο Παναθηναϊκός κατέκτησε μόνο το Κύπελλο Ελλάδας: «Μετά από πολλά χρόνια επιτυχιών και κατακτήσεων τροπαίων, αυτή ήταν μια σκληρή σεζόν για εμάς. Αλλά μας δίνει επιπλέον κίνητρο».

Για το τι προτίθεται να κάνει: «Προέχουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες και μετά θα δω τι θα κάνω».

Για τις φήμες περί αποχώρησής του απο τον Παναθηναϊκό: «Δεν ξέρω ακόμη εάν θα μείνω ή θα φύγω. Θα περιμένω να δω τι θα αποφασίσει η ομάδα».

Για το αν αυτό εξαρτάται απο την παραμονή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς: «Όλα εξαρτώνται από αυτό».

Για την επίθεση στο πούλμαν του Παναθηναϊκού, η οποία προκάλεσε την αναβολή του πρώτου τελικού: «Όταν πρόκειται για το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός όλα είναι αναμενόμενα».

Για το αν τα επεισόδια αυτά στην Ελλάδα τείνουν να γίνουν κάτι το φυσιολογικό: «Έτσι φαίνεται».

Για τα μέτρα ασφαλείας στο ΣΕΦ, όπου το παρκέ ήταν περικυκλωμένο απο δίχτυ: «Ήταν σαν κλουβί. Ένα δυσάρεστο συναίσθημα, αλλά μόνο έτσι προστατεύονται οι παίκτες, κατά τη διάρκεια του ματς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x