Γενικά

«Καζίμ, βρες ομάδα»!

Την πόρτα της εξόδου έδειξε η διοίκηση της Γαλατασαράι στον Κόλιν Καζίμ-Ρίτσαρντς, σύμφωνα με δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου. Συγκεκριμένα, οι διοικούντες τον σύλλογο της Κωνσταντινούπολης ενημέρωσαν τον μάνατζερ του 26χρονου μεσοεπιθετικού πως δεν τον υπολογίζουν για την επόμενη σεζόν.

Την πόρτα της εξόδου έδειξε η διοίκηση της Γαλατασαράι στον Κόλιν Καζίμ-Ρίτσαρντς, σύμφωνα με δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου.

Συγκεκριμένα, οι διοικούντες τον σύλλογο της Κωνσταντινούπολης ενημέρωσαν τον μάνατζερ του 26χρονου μεσοεπιθετικού πως δεν τον υπολογίζουν για την επόμενη σεζόν.

Στην «τσιμ-μπόμ» θεωρούν ότι ο διεθνής παίκτης δεν τους κάνει αγωνιστικά και από πλευράς συμπεριφοράς, αφού στο παρελθόν έχει δημιουργήσει αρκετά προβλήματα μέσα στην ομάδα.

Μάλιστα, τα σχετικά ρεπορτάζ αποκαλύπτουν ότι ο Ολυμπιακός έδωσε 875.000 ευρώ συνολικά για τον δανεισμό του Καζίμ την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Μάλιστα, η Γαλατασαράι παρουσιάζεται διατεθειμένη να παραχωρήσει τον παίκτη χωρίς να έχει κάποιο κέρδος από την αποχώρησή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x