Stoiximan Super League

Πιάνει λιμάνι ο Μάσαδο

Τα όρια του σίγουρου αγγίζει η αισιοδοξία που επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Πάουλο Μασάδο. Αν και ακόμα δεν έχει κλείσει το θέμα του προπονητή, οι Πειραιώτες θέλουν να ενισχύσουν το κέντρο τους με τον Πορτογάλο χαφ και τον Κρίστιαν Τσάβες. Μία έκπληξη που ενδέχεται να αλλάξει τα υπάρχοντα δεδομένα για τον «ερυθρόλευκο» πάγκο περιμένει η διοίκηση.

Τα όρια του σίγουρου αγγίζει η αισιοδοξία που επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Πάουλο Μασάδο. Αν και ακόμα δεν έχει κλείσει το θέμα του προπονητή, οι Πειραιώτες θέλουν να ενισχύσουν το κέντρο τους με τον Πορτογάλο χαφ και τον Κρίστιαν Τσάβες.

Ο Μασάδο δήλωσε ότι οι «ερυθρόλευκοι» καλύπτουν τις φιλοδοξίες του και θέλει να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα. Οι πρωταθλητές Ελλάδας βρίσκονται σε επαφή με τον 26χρονο παίκτη και εκείνος προσπαθεί από την πλευρά του να πιέσει όσο μπορεί την Τουλούζ να τον αφήσει ελεύθερο.

«Δεν σχολιάζω μεταγραφικά ζητήματα, να ρωτήσετε τον Ολυμπιακό. Εγώ ξέρω ότι μπορεί ο Μασάδο να έχει πει ότι θέλει να φύγει, αλλά η Τουλούζ αποφασίζει, όχι αυτός. Εχει συμβόλαιο, εμείς αποφασίζουμε», ήταν η τοποθέτηση του προέδρου της γαλλικής ομάδας, Ολιβιέ Σαντράν στη SportDay.

«Όχι με βαριά καρδιά…»

Την απάντηση του Ολοφ Μέλμπεργκ περιμένουν στον Ολυμπιακό και οι διοικούντες την ΠΑΕ εκφράζουν την αισιοδοξία ότι τελικά θα ανανεώσει για ακόμη έναν χρόνο. Ο Σουηδός δείχνει πως δεν είναι σίγουρος αυτή τη στιγμή, αφού δεν είναι ικανοποιημένος από την πρόταση που του έχει κατατεθεί και διαφορετικά θα είχε συμφωνήσει.

«Εμείς θέλουμε να μείνει, αλλά να είναι χαρούμενος που θα μείνει», είναι η θέση της διοίκησης στο συγκεκριμένο ζήτημα. Πάντως, οι Πειραιώτες παρουσιάζονται έτοιμοι στο ενδεχόμενο που δεν υπάρξει αίσιο τέλος στην υπόθεση του 34χρονου στόπερ.

Πρόκειται για τον Αμπραχαμ που έχει μείνει ελεύθερος από τη Βασιλεία, τον Μπουρντίσο της Αρσεναλ Σαραντί, τον Βελάσκες της Ιντεπεντιέντε και από την ελληνική αγορά υπάρχουν ο Μανωλάς και ο Ταυλαρίδης.

Κάτι περιμένει στο θέμα του προπονητή

Μία έκπληξη που ενδέχεται να αλλάξει τα υπάρχοντα δεδομένα για τον πάγκο του Ολυμπιακού περιμένει η διοίκηση. Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκαθάρισαν ότι δεν βιάζονται να αποφασίσουν για τον αντικαταστάτη του Ερνέστο Βαλβέρδε και, ενώ ο Κούπερ και ο Σόλιντ είναι εν αναμονή ειδοποίησης, ψάχνουν κάτι εξαιρετικό από την αγορά του εξωτερικού.

Ίσως οι πρωταθλητές Ελλάδας να προσπαθήσουν να κάνουν την έκπληξη με τον Μαρσέλο Μπιέλσα που φεύγει από την Αθλέτικ Μπιλμπάο και οι ισπανικοί σύλλογοι έχουν προπονητή για την επόμενη σεζόν ή τον Έρικ Γκέρετς, ο οποίος δήλωσε ότι επιθυμεί να αλλάξει σελίδα στην καριέρα του.

Διαφορετικά οι Πειραιώτες θα ασχοληθούν με τα ονόματα που έχουν ακουστεί, όπως του Κούπερ, του Σόλιντ, του Μαρτίνεθ και του Ολτρα.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x