Stoiximan Super League

Κίτρινη κάρτα ο Τσιρίλο και ο… Λίνο

Στο τελευταίο παιχνίδι του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ, με αντίπαλο τον Ατρόμητο στην Τούμπα, θα εκτίσει την ποινή του ο Μπρούνο Τσιρίλο (συμπλήρωσε κάρτες). Στο όριο από τους βασικούς βρίσκονται και οι Γκαρσία, Αθανασιάδης (έχουν από έξι) και στην περίπτωση που τιμωρηθούν με άλλη μία -κόντρα στον Παναθηναϊκό την Κυριακή- θα χάσουν τα δυο τελευταία ματς της διαδικασίας.

Στο τελευταίο παιχνίδι του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ, με αντίπαλο τον Ατρόμητο στην Τούμπα, θα εκτίσει την ποινή του ο Μπρούνο Τσιρίλο (συμπλήρωσε κάρτες).

Στο όριο από τους βασικούς βρίσκονται και οι Γκαρσία, Αθανασιάδης (έχουν από έξι) και στην περίπτωση που τιμωρηθούν με άλλη μία -κόντρα στον Παναθηναϊκό την Κυριακή- θα χάσουν τα δυο τελευταία ματς της διαδικασίας.

Σε πειθαρχικό παράπτωμα υπέπεσε ο Λίνο (δεν ξεκίνησε βασικός) με τον Βραζιλιάνο να εκφράζει τη δυσαρέσκειά (δεν πέρασε αλλαγή στα τελευταία λεπτά). Η ενέργειά του δεν θα περάσει έτσι. Δεδομένα -βάσει πειθαρχικού κανονισμού- θα του επιβληθεί χρηματικό πρόστιμο και από εκεί και πέρα είναι καθαρά θέμα του Λάζλο Μπόλονι αν θα τον συμπεριλάβει στα πλάνα του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x