Stoiximan Super League

Κάλεσε τον Σαββίδη ο Βρύζας

Στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας θα ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Ιβάν Σαββίδη για τον ΠΑΟΚ. Εκείνο που ζητούσε να μάθει ο ομογενής επιχειρηματίας είναι τι ακριβώς δικαιούται μακροπρόθεσμα έσοδα της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ ο Ερασιτέχνης και τι ακριβώς θα εξασφαλίσει με το πάγιο ποσό το οποίο διαπραγματεύεται αυτή την περίοδο με το δάνειο ύψους 2 εκατ. ευρώ.

Στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας θα ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Ιβάν Σαββίδη για τον ΠΑΟΚ.

Εκείνο που ζητούσε να μάθει ο ομογενής επιχειρηματίας είναι τι ακριβώς δικαιούται μακροπρόθεσμα έσοδα της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ ο Ερασιτέχνης και τι ακριβώς θα εξασφαλίσει με το πάγιο ποσό το οποίο διαπραγματεύεται αυτή την περίοδο με το δάνειο ύψους 2 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα, η πλευρά του Σαββίδη δείχνει διατεθειμένη να αυξήσει το ποσό στον Α.Σ. από 500 σε 600.000 ευρώ και δείχνει την πρόθεση του επιχειρηματία να συνεχιστούν οι συζήσεις.

Στη Θεσσαλονίκη εκτιμούν ότι όλα τα διαδικαστικά προβλήματα που προκύπτουν με την πλευρά Σαββίδη θα ξεκαθαρίσουν μόνο με ένα ραντεβού των δύο πλευρών. «Θα μπορώ να έρθω μετά τη Δευτέρα…» είπε ο ομογενής επιχειρηματίας στον Ζήση Βρύζα και αυτό θεωρείται καθοριστικό σημείο, ώστε η μία πλευρά να καταλάβει τι ακριβώς θέλει η άλλη.

Εν τω μεταξύ, ενδιαφέρον για την εξέλιξη του επενδυτή έδειξε κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας ο Λάζλο Μπόλονι. Ο Ρουμάνος τεχνικός θέλησε να ενημερωθεί για το παραπάνω θέμα και όταν άκουσε ότι πάει καλά, απάντησε: «Το καλοκαίρι για κάποια άλλη υπόθεση μου είπατε ότι είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό… Μήπως και τώρα το ίδιο θα γίνει;».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x