Stoiximan Super League

«Να παίξει Τετάρτη ο Ολυμπιακός»

Επιστολή στην ΕΠΟ, με την οποία ζητεί να οριστεί ξανά για την ερχόμενη Τετάρτη ο αναβληθείς αγώνας Κυπέλλου μεταξύ Ολυμπιακού και ΟΦΗ, έστειλε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο πρόεδρος των «πράσινων», Δημήτρης Γόντικας, αναφέρει πως από τη στιγμή που οι «ερυθρόλευκοι» αποκλείστηκαν από την Ευρώπη, δεν συντρέχει πλέον ο λόγος για τον οποίο είχε αναβληθεί το παιχνίδι. .

Επιστολή στην ΕΠΟ, με την οποία ζητεί να οριστεί ξανά για την ερχόμενη Τετάρτη ο αναβληθείς αγώνας Κυπέλλου μεταξύ Ολυμπιακού και ΟΦΗ, έστειλε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο πρόεδρος των «πράσινων», Δημήτρης Γόντικας, αναφέρει πως από τη στιγμή που οι «ερυθρόλευκοι» αποκλείστηκαν από την Ευρώπη, δεν συντρέχει πλέον ο λόγος για τον οποίο είχε αναβληθεί το παιχνίδι.

Η πλευρά του Παναθηναϊκού είχε κάνει εξ αρχής λόγο για εξυπηρέτηση των συμφερόντων του Ολυμπιακού, αλλά και του ΟΦΗ, ο οποίος είναι ο αντίπαλος των «πράσινων» στο πρωτάθλημα το επόμενο Σάββατο.

Η επιστολή αναφέρει:

«Κύριε πρόεδρε,

Πριν από τρεις μέρες, το ΔΣ της ΕΠΟ προέβη στην τουλάχιστον εξεζητημένη απόφαση αναβολής του αγώνα Κυπέλλου Ολυμπιακός-ΟΦΗ. Επειδή πλέον δεν συντρέχουν οι λόγοι στους οποίους στηρίχτηκε η απόφαση αυτή, παρακαλούμε όπως, εντός της ημέρας, επανορίσετε τον ως άνω αγώνα στην ημερομηνία που είχε αρχικά οριστεί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x