Ειδήσεις

Κομπανί: «Παράδειγμα για μας η Ελλάδα»

Πρότυπο για το Βέλγιο θα πρέπει να αποτελέσει η πορεία της Εθνικής Ελλάδος, όπως δήλωσε ο Βενσάν Κομπανί εν όψει της αποψινής φιλικής αναμέτρησης των δύο ομάδων.

Πρότυπο για το Βέλγιο θα πρέπει να αποτελέσει η πορεία της Εθνικής Ελλάδος, όπως δήλωσε ο Βενσάν Κομπανί εν όψει της αποψινής φιλικής αναμέτρησης των δύο ομάδων.

«Η Ελλάδα είναι 14η στην κατάταξη της FIFA κι αυτό είναι κάτι σπουδαίο. Είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος που δεν πρέπει να υποτιμήσουμε. Απεναντίας, θα πρέπει να γίνει παράδειγμα σε μας η Ελλάδα, καθώς συμμετέχει συνεχώς σε μεγάλες διοργανώσεις. Ελπίζω σε λίγα χρόνια να λένε κι άλλες ομάδες για μας πως θέλουν να ακολουθήσουν το παράδειγμά μας», δήλωσε ο αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι.

«Το φιλικό με την Ελλάδα είναι σημαντικό. Μπορεί τα προκριματικά του Μουντιάλ να αρχίζουν το Σεπτέμβριο, αλλά έχουμε μόνο άλλα δύο φιλικά μέχρι τότε και πρέπει να προετοιμαστούμε καλά. Ακούω πως το Μουντιάλ του 2014 είναι η τελευταία ευκαιρία για τη γενιά μας. Αυτό είναι τρελό. Έχουμε ακόμη 10 χρόνια να παίζουμε μαζί κι αν δεν τα καταφέρουμε το 2014, θα το πετύχουμε στο μέλλον. Όλη η ομάδα είναι διψασμένη για την πρόκριση και ξέρουμε καλά πόσο μεγάλες προσδοκίες έχει από μας ο κόσμος στο Βέλγιο», πρόσθεσε.

«Πάντα είμαστε χαρούμενοι όταν παίζουμε με την εθνική ομάδα. Αυτή τη φορά βλέπω να υπάρχει μεγάλος συναγωνισμός για όλες τις θέσεις. Ίσως πριν δεν αντιλαμβανόμασταν πόσο μεγάλη τιμή είναι να καλείσαι στην εθνική», συμπλήρωσε, ενώ έκανε κάποια παράπονα για τον αγωνιστικό χώρο στο Παγκρήτιο. «Το χορτάρι φαίνεται καλό από μακριά, αλλά υπάρχουν κάποια περίεργα σημεία στην επιφάνειά του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x