Stoiximan Super League

Και πάλι πρώτος

Να επιστρέψει στην κορυφή της βαθμολογίας θέλει ο Παναθηναϊκός, που αντιμετωπίζει την επικίνδυνη SKODA Ξάνθη στο ΟΑΚΑ(19:30 www.sport-fm.gr). Οι αρκετές απουσίες που έχουν οι «πράσινοι» δεν ενδιαφέρουν κανέναν αν η ομάδα θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα, για αυτό και η οδηγία του Φερέιρα είναι ένα γρήγορο γκολ. «Να μην χαθεί και πάλι ένα ημίχρονο», είπε ο Πορτογάλος στους παίκτες του, που προβληματίζεται μόνο για μία θέση στην ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει.

Να επιστρέψει στην κορυφή της βαθμολογίας θέλει ο Παναθηναϊκός, που αντιμετωπίζει την επικίνδυνη SKODA Ξάνθη στο ΟΑΚΑ(19:30 www.sport-fm.gr).

Οι αρκετές απουσίες που έχουν οι «πράσινοι» δεν ενδιαφέρουν κανέναν αν η ομάδα θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα, για αυτό και η οδηγία του Φερέιρα είναι ένα γρήγορο γκολ.

«Να μην χαθεί και πάλι ένα ημίχρονο», είπε ο Πορτογάλος στους παίκτες του, που προβληματίζεται μόνο για μία θέση στην ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει εναντίον των Ακριτών.

Ο Κουίνσι με τον Λέτο που είναι εξαιρετικοί στο ένας εναντίον ενός απουσιάζουν και ο προπονητής του Παναθηναϊκού έχει σκεφτεί ήδη το πιο επιθετικό πλάνο του, για τον λόγο αυτό. Πως; Καταρχάς θα βάλει τον Μαρίνο αντί του Βύντρα μια και ο πρώην μπακ του Ατρόμητου είναι πιο επιθετικογενής. Δεύτερον, θα αφήσει εκτός τον Βιτόλο και θα μεταφέρει τον Κατσουράνη στο κέντρο, αφού ο Πατρινός πατάει περιοχή εν αντιθέσει με τον Ισπανό.

Από εκεί και πέρα, ο Καρνέζης διατηρείται κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα εκτός του Μαρίνου, θα παίξουν ο Σπυρόπουλος αριστερά και οι Μπιάρσμιρ, Σαριέγκι στόπερ. Αμυντικός μέσος θα είναι ο Σιμάο. Δεξιά του, ο Ζέκα, ενώ αριστερά, ο Φερέιρα προβληματίζεται για ποιόν εκ των Χριστοδουλόπουλου-Μαυρία να χρησιμοποιήσει. Στην επίθεση, ο Κλέιτον θα έχει ελεύθερο ρόλο, λίγο πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Τοτσέ.

Εκτός των Λέτο και Κουίνσι, απόντες είναι και οι Μπουμσόνγκ, Νίνης, Καντέ και Ρούντολφ. Στην άλλη πλευρά, η Ξάνθη κατέβηκε στην Αθήνα χωρίς του Βάλλα και Ντάνι που είναι τιμωρημένοι. Οι Ακρίτες, που σε όλες τις έδρες των «μεγάλων» ομάδων εντυπωσίασαν, θα παραταχθούν με το 4-2-3-1.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα βάλει τον Βιβιανί στο τέρμα, τον Μπέρτο δεξί μπακ, τον Εντιμάρ αριστερό και τους Στάσιακ – Κομεσίδη ως στόπερ. Οι δύο αμυντικοί μέσοι θα είναι οι Φλίσκας και Βασιλακάκης και η τριάδα μπροστά τους θα αποτελείται από τους Βλαχοδημο, Πόι, Μαρσελίνιο(από δεξιά προς τα αριστερά). Μοναδικός προωθημένος ο Μαρκόφσκι.

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x