Stoiximan Super League

«Πιστεύω σε 15 μέρες θα υπάρχει λύση»

Συγκρατημένα αισιόδοξος όσον αφορά τα οικονομικά θέματα της ΠΑΕ φάνηκε ο Δημήτρης Γόντικας, που για αυτό τον λόγο έκανε επίσκεψή στην Παιανία και μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας. «Έχουμε 3 διαφορετικές περιπτώσεις για να λυθεί το ζήτημα. Σε 15 μέρες θα έχουμε εξελίξεις, πιστεύω θετικές», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του προέδρου της ομάδας. «Μην ανησυχείτε για τα λεφτά σας», συμπλήρωσε.

Συγκρατημένα αισιόδοξος όσον αφορά τα οικονομικά θέματα της ΠΑΕ φάνηκε ο Δημήτρης Γόντικας, που για αυτό τον λόγο έκανε επίσκεψή στην Παιανία και μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

«Έχουμε 3 διαφορετικές περιπτώσεις για να λυθεί το ζήτημα. Σε 15 μέρες θα έχουμε εξελίξεις, πιστεύω θετικές», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του προέδρου της ομάδας. «Μην ανησυχείτε για τα λεφτά σας», συμπλήρωσε.

Στην πρώτη περίπτωση λύσης των οικονομικών προβλημάτων που ανέλυσε ο Δημήτρης Γόντικας, φωτογράφησε τον Ανδρέα Βγενόπουλο, αφού είπε: «Η μία εκ των τριών περιπτώσεων είναι να βοηθήσει ένας μέτοχος της ομάδας ο οποίος είπε πως αν πέσει η τιμή της μετοχής θα συμβάλει ώστε να αποφύγουμε περεταίρω προβλήματα». Με αυτό τον τρόπο επιβεβαίωσε ουσιαστικά τις πληροφορίες για την επιθυμία του Βγενόπουλου να συνδράμει οικονομικά…

Στο δεύτερο ενδεχόμενο, ο πρόεδρος του "τριφυλλιού" εννοούσε τους Άραβες του Τσάκα, αφού είπε: «Η δεύτερη περίπτωση για να έρθει κάτι... καλό, είναι να αλλάξει ο νόμος, ο οποίος θα αλλάξει σε λίγες μέρες. Εκεί, περιμένουμε μία λύση από το εξτερικό και θα δούμε αν βάλουν τα χρήματα αυτοί που έχουν υποσχεθεί πως θα τα βάλουν».

Τέλος, στην τελευταία εκδοχή ο Δημήτρης Γόντικας είπε πως υπάρχει και η περίπτωση δανειοδότησης της ομάδας για να αποφευχθεί το πρόβλημα με την UEFA, αλλά ακόμη και σε αυτή την περίπτωση, αυτό θα το... κανονίσει και το εγγυάται κάποιος μέτοχος. Σε αυτή την περίπτωση, πάλι υποψήφιος είναι ο Ανδρέας Βγενόπουλος ενώ άγνωστο παραμένει εάν ο Γιάννης Βαρδινογιάννης που έχει μετοχές σε ελληνικές τράπεζες είναι διατεθειμένος να κάνει τέτοια κίνηση ή θα συνεχίσει την πολιτική του «δεν ασχολούμαι με την ομάδα από την στιγμή που έφυγα».

Τέλος, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, τόνισε: «Εσείς μην ανησυχείτε. Δεν υπάρχει περίπτωση να χάσετε τα λεφτά σας. Πρέπει να συνεχίσετε έτσι και να είστε σίγουροι πως το θέμα θα τακτοποιηθεί. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με την Ξάνθη πρέπει να το κερδίσετε και να μείνουμε στην κορυφή της βαθμολογίας».

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x