Stoiximan Super League

Φέρνει πρόταση ο Αδαμίδης!

Λύση στο προσκήνιο για την ΑΕΚ! Ο Σταύρος Αδαμίδης επιβεβαιώνει πως θα παρουσιάσει στη γενική συνέλευση της Παρασκευής πρόταση από επενδυτή που ενδιαφέρεται σοβαρά για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ. Η ταυτότητα του υποψηφίου δεν έχει γίνει γνωστή, αλλά πληροφορίες αναφέρουν πως το ενδιαφέρον είναι συγκεκριμένο και θα τεθεί υπόψη των μετόχων, που θα αποφασίσουν πώς θα πορευτούν.

Λύση στο προσκήνιο για την ΑΕΚ!

Ο Σταύρος Αδαμίδης επιβεβαιώνει πως θα παρουσιάσει στη γενική συνέλευση της Παρασκευής πρόταση από επενδυτή που ενδιαφέρεται σοβαρά για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ.

Η ταυτότητα του υποψηφίου δεν έχει γίνει γνωστή, αλλά πληροφορίες αναφέρουν πως το ενδιαφέρον είναι συγκεκριμένο και θα τεθεί υπόψη των μετόχων, που θα αποφασίσουν πώς θα πορευτούν.

Υπενθυμίζεται πως ο Νίκος Νοτιάς ήρθε χθες από τις ΗΠΑ στην Αθήνα δίχως να έχει βρει κάποιον «συμπαίκτη», όπως ο ίδιος δήλωσε στο www.sport-fm.gr, ενώ φημολογία των τελευταίων ωρών έκανε λόγο για πρόταση που ετοιμάζει μία ομάδα Ελλήνων επιχειρηματιών. Πάντως η φημολογία για την τουρκική εταιρεία Sabanci Holding δεν έχει ακόμη κοπάσει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x