Stoiximan Super League

Μήνυμα πρίγκιπα

Την έλευσή του στην Ελλάδα προανήγγειλε ο πρίγκιπας Αλ Σαούντ μέσω του γραμματέα του με μήνυμα που έστειλε. «Ευχαριστούμε τους οπαδούς. Μόλις ετοιμαστούν όλα, θα έρθουμε στην Ελλάδα», είπε μεταξύ άλλων ο Σαουδάραβας επενδυτής.

Την έλευσή του στην Ελλάδα προανήγγειλε ο πρίγκιπας Αλ Σαούντ μέσω του γραμματέα του με μήνυμα που έστειλε.

«Ευχαριστούμε τους οπαδούς. Μόλις ετοιμαστούν όλα, θα έρθουμε στην Ελλάδα», είπε μεταξύ άλλων ο Σαουδάραβας επενδυτής.

Το μήνυμα μεταδόθηκε στην βραδινή εκπομπή της Nova «Total Superleague» και ήταν στον ίδιο… τόνο με τα όσα υποστηρίζει ο Τσάκας κάθε φορά που μιλάει στα Μέσα.

«Δεν μπορούμε να σταματήσουμε να ευχαριστούμε τους οπαδούς και αυτό που μπορούμε να τους υποσχεθούμε είναι ότι ναι, θα είμαστε εκεί πολύ σύντομα, όταν όλα ξεκαθαρίσουν με το Memorandum Of Understanding και με τα επίσημα έγγραφα με την πλευρά Βαρδινογιάννη, Τότε ναι, υποσχόμαστε ότι θα έρθουμε στην Ελλάδα και υποσχόμαστε ότι θα υπάρξουν όλο και πιο πολλοί οπαδοί, από πολλά σημεία του κόσμου για τον καλύτερο σύλλογο».

Από εκεί και πέρα, αύριο αναμένεται να υπάρξει συνάντηση ανάμεσα στον δικηγόρο του Πρίγκιπα, Παναγιώτη Πετρόπουλο και τον νομικό εκπρόσωπο του Τζίγκερ, Λεωνίδα Γεωργόπουλο, προκειμένου να συντάξουν στην τελική του μορφή το Memorandum of Understanding.

Μετά τις απαραίτητες τροποποιήσεις και εάν αυτό ολοκληρωθεί μέσα στο επόμενο 48ωρο και κατόπιν υπογραφτεί, ο Σαουδάραβας επενδυτής θα έρθει στην Ελλάδα όπως διατείονονται οι συνεργάτες του μέχρι το επόμενο Σαββατοκύριακο. Παράλληλα, θα «τρέξει» και τον οικονομικό έλεγχο της ΠΑΕ μέσω των ανθρώπων που έχει επιλέξει ο κύριος Αναστάσιος Μπερέτας που είναι ο οικονομικός σύμβουλος του υποψήφιου επενδυτή εν Ελλάδι.

Επιμέλεια: Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x