Stoiximan Super League

Εκτός Λαγός και «Ντίμι»

Χωρίς τους Παναγιώτη Λαγό και Δημήτρη Κωνσταντόπουλο στην αποστολή της θα υποδεχθεί τον Εργοτέλη η ΑΕΚ, στον πρώτο της αγώνα για τη φετινή Σούπερ Λίγκα. Ο Έλληνας μέσος ταλαιπωρείται από μία ίωση στο αναπνευστικό και δεν προπονήθηκε το Σάββατο, ενώ ο πορτιέρο της «Ένωσης» έκανε πρόγραμμα στο γυμναστήριο, μαζί με τον τραυματία Καφέ, και «κόπηκε» πληρώνοντας, ίσως, την απόδοσή του στο παιχνίδι της Πέμπτης κόντρα στην Άντερλεχτ.

Χωρίς τους Παναγιώτη Λαγό και Δημήτρη Κωνσταντόπουλο στην αποστολή της θα υποδεχθεί τον Εργοτέλη η ΑΕΚ, στον πρώτο της αγώνα για τη φετινή Σούπερ Λίγκα.

Ο Έλληνας μέσος ταλαιπωρείται από μία ίωση στο αναπνευστικό και δεν προπονήθηκε το Σάββατο, ενώ ο πορτιέρο της «Ένωσης» έκανε πρόγραμμα στο γυμναστήριο, μαζί με τον τραυματία Καφέ, και «κόπηκε» πληρώνοντας, ίσως, την απόδοσή του στο παιχνίδι της Πέμπτης κόντρα στην Άντερλεχτ.

Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στον τιμωρημένο Τραϊανό Δέλλα, με αποτέλεσμα να ετοιμάζει αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Ο Αραμπατζής θα πάρει θέση στο τέρμα, με τους Γεωργέα, Κάλα, Μανωλά και Καράμπελα να αναμένεται να διατηρηθούν ως αμυντική τετράδα. Ο Μάκος επιστρέφει στον χώρο του κέντρου, δίπλα στον Γκέντσογλου, ενώ Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος, Γκούντγιονσεν και Μπέλεκ ή Λυμπερόπουλος θα είναι κατά πάσα πιθανότητα οι τέσσερις μπροστά.

Η αποστολή που επέλεξε ο προπονητής του «Δικεφάλου» για το ματς με τον Εργοτέλη, απαρτίζεται από τους: Αραμπατζή, Μοσχονά, Γεωργέα, Κοντοέ, Καράμπελα, Κάλα, Μανωλά, Μπουγαϊδη, Μάκο, Βάργκας, Γκέντσογλου, Κλωναρίδη, Λεονάρντο, Μπερνς, Χοσέ Κάρλος, Γκούντγιονσεν, Λυμπερόπουλο, Μπέλεκ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x