Stoiximan Super League

Περιμένει το …εισιτήριο ο Τζόρβας

Πρόταση από ιταλική ομάδα περιμένει μέσα στις προσεχείς ημέρες ο Αλέξανδρος Τζόρβας. Για τον Έλληνα τερματοφύλακα υπάρχει ενδιαφέρον από την Παλέρμο, με τον Παναθηναϊκό να είναι «ανοιχτός» στην πώλησή του σε περίπτωση που ικανοποιηθεί οικονομικά, ειδικά από τη στιγμή που χάνει, εκτός εξαιρετικού απροόπτου, και τα χρήματα του Europa League. Οι Γερμανοί ξανάρχονται για Μπουμσόνγκ, ενδιαφέρον από Σουηδία για Μπιέρμιρ.

Πρόταση από ιταλική ομάδα περιμένει μέσα στις προσεχείς ημέρες ο Αλέξανδρος Τζόρβας.

Για τον Έλληνα τερματοφύλακα υπάρχει ενδιαφέρον από την Παλέρμο, με τον Παναθηναϊκό να είναι «ανοιχτός» στην πώλησή του σε περίπτωση που ικανοποιηθεί οικονομικά, ειδικά από τη στιγμή που χάνει, εκτός εξαιρετικού απροόπτου, και τα χρήματα του Europa League.

Όσο πλησιάζει η ολοκλήρωση της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, τόσο θα αυξάνονται οι προσπάθειες από ομάδες να κάνουν κινήσεις για την απόκτηση παικτών της τελευταίας στιγμής. Το ενδιαφέρον για τον Τζόρβα από ομάδες της Ιταλίας, κυρίως, δεν είναι καινούριο, αν και εσχάτως έχουν ενταθεί οι φήμες για πρόταση, αν και μέχρι στιγμής στον Παναθηναϊκό δεν έχουν κάτι επίσημο στα χέρια τους.

Τον πορτιέρο των «πράσινων» έχει στα υπ’ όψιν της η Παλέρμο, η οποία ακόμα ψάχνει τον αντικαταστάτη τον Σιρίγκου, ο οποίος μεταγράφηκε στην Παρί Σεν Ζερμέν, αν και πρώτος στόχος της είναι ο Στέφανο Σορεντίνο. Βέβαια, η μεταγραφή του πρώην γκολκίπερ της ΑΕΚ έχει εξελιχθεί σε σίριαλ στη γειτονική χώρα και αν «τραβήξει» κι άλλο δεν αποκλείεται να στραφούν προς τον Τζόρβα οι Σικελοί.

Εκτός από την Παλέρμο, ο Τζόρβας έχει προταθεί και σε άλλες ιταλικές αλλά και γερμανικές ομάδες και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα γίνει τελικά πρόταση. Άλλωστε ο Έλληνας τερματοφύλακας μένει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι και μπορεί να φύγει χωρίς ο Παναθηναϊκός να αποκομίσει χρηματικά οφέλη.

Ξανά για Μπουμσόνγκ

Στην επικαιρότητα της Βόλφσμπουργκ έχει επιστρέψει ο Ζαν-Αλέν Μπουμσόνγκ. Οι «λύκοι» είναι πολύ κοντά στο να πουλήσουν τον Σίμον Κιάερ στη Ρόμα και ψάχνουν έναν κεντρικό αμυντικό για να τον αντικαταστήσει. Το εμπόδιο για τον Γάλλο σέντερ μπακ είναι οι υψηλότατες αποδοχές του και για το λόγο αυτόν είναι απλά ένα όνομα στη λίστα του Φέλιξ Μάγκατ και όχι ο πρώτος στόχος του.

Οδεύει για νέο δανεισμό ο Μπιέρσμιρ

Μετά την περσινή θητεία του στη Ρόζενμποργκ, ο Ματίας Μπιέρσμιρ είναι πολύ κοντά στο να ξαναφύγει ως δανεικός από την Παιανία. Όπως αναφέρουν οι Σουηδοί, ο Πέτερ Λάρσον θα επιστρέψει στην Κοπεγχάγη, όπου ανήκει και ο σέντερ μπακ των «πράσινων» είναι στη λίστα της Χέλσινγκμποργκ για να τον αντικαταστήσει. Ο ίδιος ο παίκτης φέρεται απρόθυμος να επιστρέψει στα πάτρια, αφού σε λίγο καιρό θα υπάρχει η χειμερινή διακοπή και δεν θα υπάρχουν αγώνες, κάτι που δεν επιθυμεί, αν και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι επίσημο.


Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x