Stoiximan Super League

Αλλαγή πλάνων και… Φορσέλ

Εγκαταλείφθηκε από τον Άρη η περίπτωση απόκτησης του Φίλιπ Τζόρτζεβιτς. Στροφή σε άλλες λύσεις για τη θέση του σέντερ φορ, προτάθηκε ο Μίκαελ Φορσέλ. Τεστ με Κάλιαρι απόψε (21:30). Παρελθόν ο Σακάτα.

Εγκαταλείφθηκε από τον Άρη η περίπτωση απόκτησης του Φίλιπ Τζόρτζεβιτς. Παρά τη συμφωνία με τον Σέρβο επιθετικό και τις πιέσεις του ιδίου προς τη διοίκηση της Ναντ, η τελευταία ενέμεινε στις μεγάλες απαιτήσεις της αναγκάζοντας τους «κίτρινους» να αλλάξουν μεταγραφική ρότα για την ενίσχυση στην επιθετική γραμμή.

Στον Άρη προτάθηκε ο Μίκαελ Φορσέλ, που έμεινε ελεύθερος από το Ανόβερο. Ο 30χρονος Φινλανδός φορ, που έχει θητεύσει σε Τσέλσι, Κρίσταλ Πάλας, Μπέρμιγχαμ και Γκλάντμπαχ, έχει πτωτική πορεία τα τελευταία χρόνια, αλλά το κασέ του παραμένει αρκετά υψηλό. Την περασμένη σεζόν είχε 12 συμμετοχές (αλλά μόλις 219 λεπτά στο γήπεδο) στην Bundesliga, χωρίς να σκοράρει.

Τελευταίο τεστ και επαναπατρισμός

Το τελευταίο φιλικό επί ιταλικού εδάφους δίνει ο Άρης απόψε (21:30) κόντρα στην Κάλιαρι στην πόλη Όλμπια. Η αποστολή της ομάδας μετά από 40 ημέρες προετοιμασίας επιστρέφει στη βάση της το βράδυ της Τετάρτης και θα ακολουθήσει τριήμερο ρεπό.

Αποχαιρέτησε ο Σακάτα

Παρελθόν από τον Άρη αποτελεί ο Νταϊσούκε Σακάτα. Ο Ιάπωνας μεσοεπιθετικός δέχτηκε δελεαστική πρόταση από ομάδα της πατρίδας του και αυτή σε συνδυασμό με την αδυναμία του να προσαρμοστεί στη Θεσσαλονίκη, τον ωθούν στην έξοδο. Χθες αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του και σήμερα θα περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει τη λύση του συμβολαίου του με τον Άρη.

* Ο Άρης αναμένεται να αποκτήσει τον Στέλιο Τσουκάλη. Ο νεαρός αριστεροπόδαρος μέσος άφησε καλές εντυπώσεις στο πρώτο στάδιο προετοιμασίας στο Καρπενήσι κι αναμένεται να αποκτηθεί από την Αναγέννηση Επανομής υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο κι εν συνεχεία να δοθεί δανεικός.

* Κοντά σε συμφωνία με την Ανόρθωση για διεξαγωγή φιλικού στις 17 Αυγούστου στο «Κλεάνθης Βικελίδης» βρίσκεται ο Άρης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x