Stoiximan Super League

Ρόκι: «Μου έκανε καλή εντύπωση ο Άρης»

Θετικά στοιχεία διέκρινε στον Άρη από το φιλικό κόντρα στην ομάδα του ο Τομάζο Ρόκι, όπως δήλωσε στη Sportday. Ο επιθετικός της Λάτσιο στάθηκε στην πολύ κακή κυκλοφορία μπάλας από την ομάδα του Σάκη Τσιώλη, αν και επεσήμανε και ένα βασικό μειονέκτημα, ενώ έθεσε ως στόχο την έξοδο στο Champions League για τους Ρωμαίους.

Θετικά στοιχεία διέκρινε στον Άρη από το φιλικό κόντρα στην ομάδα του ο Τομάζο Ρόκι, όπως δήλωσε στη Sportday.

Ο επιθετικός της Λάτσιο στάθηκε στην πολύ κακή κυκλοφορία μπάλας από την ομάδα του Σάκη Τσιώλη, αν και επεσήμανε και ένα βασικό μειονέκτημα, ενώ έθεσε ως στόχο την έξοδο στο Champions League για τους Ρωμαίους.

Αποστολή στην Ιταλία, Αλέξης Σαββόπουλος

Μιλώντας στη Sportday που δημοσιεύεται σήμερα, ο 34χρονος στράικερ είπε:

Για το πώς είδε τον Άρη:
«Είδα μια καλή ομάδα, με παίκτες που διαθέτουν τεχνική και με διάθεση να παίξουν γρήγορα. Μου έκαναν καλή εντύπωση η κατοχή μπάλας και η σωστή κυκλοφορία σε αρκετά σημεία του παιχνιδιού. Κάποιες στιγμές δεν μπορούσε να ακολουθήσει τον ρυθμό μας, αλλά σίγουρα φταίει και η προετοιμασία γι' αυτό»

Για τις αδυναμίες που διέκρινε στους “κίτρινους”:
«Του λείπει, όμως, ένας επιθετικός που να τον αισθάνεται η άμυνα. Έχει πολλούς παίκτες γύρω-γύρω από την περιοχή, αλλά του χρειάζεται ένας φορ».

Για τους στόχους της Λάτσιο την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο:
«Κάναμε κάποιες πολύ ποιοτικές προσθήκες κι έχουμε στόχο να εξασφαλίσουμε την έξοδο στο Champions League και να κάνουμε μια καλή πορεία στο Europa League».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x