Stoiximan Super League

Τέλος ο Κάλβο

Αποδεσμεύεται από ένα βαρύ συμβόλαιο ο Άρης, αφού πέτυχε τη λύση εκείνου του Τόνι Κάλβο. Πόσα χρήματα γλιτώνουν οι Θεσσαλονικείς. «Γνωρίζω για το ενδιαφέρον του Άρη», ο Ρόλαντ Λιντς.

Αποδεσμεύεται από ένα βαρύ συμβόλαιο ο Άρης, αφού πέτυχε τη λύση εκείνου του Τόνι Κάλβο.

Η ανακοίνωση των «κίτρινων» για τον Ισπανό μεσοεπιθετικό αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας κοινή συναινέσει με τον ποδοσφαιριστή Τόνι Κάλβο. Τον ευχαριστεί για την προσφορά του μέχρι σήμερα και του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του».

Ο 24χρονος αγωνίστηκε το περασμένο εξάμηνο στην Πάρμα, αποχωρώντας με μόλις τρεις συμμετοχές και χωρίς φυσικά να πείσει τους ιθύνοντες του ιταλικού συλλόγου ότι αξίζει να προχωρήσουν στην αγορά των δικαιωμάτων του. Έκτοτε οι δύο πλευρές αναζητούσαν μια λύση. Το ενδεχόμενο επιστροφής του στο ρόστερ του Άρη αποκλείστηκε νωρίς, αφού δεν συμπεριλαμβανόταν στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας. Ούτε φυσικά υπήρχε διάθεση από πλευράς διοίκησης να κρατήσει έναν παίκτη (με προβληματική μάλιστα συμπεριφορά) με συμβόλαιο που ξεπερνά τις 400.000 ευρώ. Η κατάληξη της υπόθεσης έχει θετικό πρόσημο για τους Θεσσαλονικείς που εξοικονομούν ένα σημαντικό ποσό.

«Ξέρω για το ενδιαφέρον του Άρη»

Ενήμερος για το ενδιαφέρον του Άρη εμφανίστηκε ο Ρόλαντ Λιντς. Ο πρώτος σκόρερ του αυστριακού πρωταθλήματος με την φανέλα της Αούστρια Βιέννης δεν είναι καθόλου εύκολη περίπτωση, ωστόσο αναμένεται να εξαντληθούν τα περιθώρια απόκτησής του.

«Ξέρω για το ενδιαφέρον του Άρη, ωστόσο δεν είναι της παρούσης μια τέτοια κουβέντα. Δίνουμε ένα σημαντικό παιχνίδι και πρέπει να παρουσιαστώ απόλυτα συγκεντρωμένος», δήλωσε ο 30χρονος επιθετικός, αναφερόμενος στο εκτός παιχνίδι με τη Ρούνταρ για τον β’ προκριματικό γύρο του Europa League.

Το κασέ του Λιντς δεν ξεπερνά τις 250.000 ευρώ, χρήματα που μπορεί να διαθέσει ο Άρης για τον βασικό του επιθετικό. Ίσως και λίγα παραπάνω. Το πρόβλημα όμως είναι πως δεσμεύεται με δύο ακόμη χρόνια συμβόλαιο και για να τον αφήσει ελεύθερο η Αούστρια Βιέννης θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά. Ως γνωστόν οι «κίτρινοι» δεν έχουν δυνατότητα για τέτοιο άνοιγμα, έτσι λοιπόν ποντάρουν στην επιθυμία του ποδοσφαιριστή να αλλάξει περιβάλλον (κάτι που σημαίνει πως θα πιέσει κι εκείνος με τον τρόπο του την διοίκηση) και γι' αυτό θα προσπαθήσουν κατ' αρχήν να πείσουν τον ίδιο ότι αξίζει να συνεχίσει την καριέρα του στη Θεσσαλονίκη.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x