Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Πιθανό να μην πάρει στόπερ ως αύριο ο ΠΑΟΚ - Οι δυσκολίες για την ευρωπαϊκή λίστα»

Λίγες οι πιθανότητες να έχει νέο στόπερ για την ευρωπαϊκή του λίστα ο ΠΑΟΚ.

Δύσκολα θα προλάβει ο ΠΑΟΚ ως την αυριανή προθεσμία για την ευρωπαϊκή λίστα να αποκτήσει στόπερ, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

«Ο ΠΑΟΚ δεν έδειξε τόσο μεγάλη αποφασιστικότητα για τον Χατζηδιάκο και εκείνος προτίμησε την Κοπεγχάγη που του εγγυήθηκε μεγαλύτερο ρόλο. Πλέον ο ΠΑΟΚ έχει μείνει με τρία στόπερ και πιέζεται για τη λίστα. Είναι ανεξήγητο, αλλά είναι πολύ πιθανό να μην πάρει παίκτη σήμερα ή αύριο για να τον έχει στο Europa League. Ούτως ή άλλως έχει 21 ξένους μαζί με τον Σαμάτα και μπορεί να δηλώσει μόνο 17. Κατά πάσα πιθανότητα θα πάει με τρεις στην Ευρώπη και θα αναζητήσει μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου έναν αμυντικό», ανέφερε.

Τέλος για τον δύσκολο «γρίφο» της ευρωπαϊκής λίστας είπε: «Είναι σε δύσκολη θέση ο Λουτσέσκου, καθώς είναι ένας προπονητής που θέλει να είναι δίκαιος. Ο Σορετίρε δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει εκτός ευρωπαϊκής λίστας. Πιθανώς να μείνει εκτός ο Σάστρε ή ο Γκόμες, μπορεί και ο Βιεϊρίνια, ενώ δεν αποκλείεται να αφήσει έξω τον Μπράντον ή τον Μουργκ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x