Stoiximan Super League

«Ανταμοιβή… απ’ τον Θεό»!

Κανέναν δεν… ξέχασε ο Σταύρος Τσουκαλάς μετά την υπογραφή του με τον ΠΑΟΚ. Αφού ευχαρίστησε από τον... Θεό μέχρι τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Θόδωρο Ζαγοράκη και υποσχέθηκε πολλή δουλειά, έθεσε μέσω της «SportDay» τον επόμενο μεγάλο στόχο του, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση ενός τίτλου.

Κανέναν δεν… ξέχασε ο Σταύρος Τσουκαλάς μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου με τον ΠΑΟΚ. Αφού ευχαρίστησε από τον... Θεό μέχρι τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Θόδωρο Ζαγοράκη και υποσχέθηκε πολλή δουλειά, έθεσε μέσω της «SportDay» τον επόμενο μεγάλο στόχο του, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση ενός τίτλου.

«Είναι μια ανταμοιβή απ’ τον Θεό για δουλειά πολλών ετών. Πρέπει να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας, Θόδωρο Ζαγοράκη, για τη μεγάλη βοήθεια που μου προσέφερε στη διάρκεια της χρονιάς. Εκείνος ξέρει… Από εκεί και πέρα, ευχαριστώ και τον Παντελή Κωνσταντινίδη», είπε αρχικά ο 23χρονος μέσος και συνέχισε:

«Θέλω τίτλο με τον ΠΑΟΚ και αυτό βάζω ως επόμενο στόχο. Σε προσωπικό επίπεδο, χρειάζεται να δουλέψω πολύ για να βελτιώσω τις αδυναμίες που έχω ως ποδοσφαιριστής. Σε αυτό το σημείο πρέπει να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την οικογένειά μου για την στήριξη που μου παρείχε, αλλά και τους εκπροσώπους μου. Φυσικά ευχαριστώ και τον κ. Χάβο για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x