Stoiximan Super League

Τσουκαλάς κι επίσημα

Επισημοποιήθηκε η επέκταση της συνεργασίας του Σταύρου Τσουκαλά με τον ΠΑΟΚ, με τον 23χρονο μέσο να υπογράφει τετραετές συμβόλαιο. Τον πρώτο χρόνο θα πάρει 80.000 ευρώ, ενώ ανά σεζόν θα σημειώνεται αύξηση περίπου 10% στις αποδοχές του. Την Πέμπτη στη 13:30 η πολυαναμενόμενη συνέντευξη Τύπου του προέδρου της ΠΑΕ, Θόδωρου Ζαγοράκη. «Υπέγραψα για δύο χρόνια», ο Ρομπέρ, δεν αρνούνται τη συμφωνία οι Θεσσαλονικείς.

Επισημοποιήθηκε η επέκταση της συνεργασίας του Σταύρου Τσουκαλά με τον ΠΑΟΚ, με τον 23χρονο μέσο να υπογράφει τετραετές συμβόλαιο. Τον πρώτο χρόνο θα πάρει 80.000 ευρώ, ενώ ανά σεζόν θα σημειώνεται αύξηση περίπου 10% στις αποδοχές του. Η συμφωνία είχε επιτευχθεί από την περασμένη Παρασκευή και τη συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή, Παντελή Κωνσταντινίδη. Οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και απλά σήμερα -όπως είχε προαναγγελθεί- ολοκληρώθηκε το τυπικό σκέλος.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ο Σταύρος Τσουκαλάς υπέγραψε επέκταση συμβολαίου ως τον Ιούνιο του 2015», αναφέρουν οι Θεσσαλονικείς.

* Στο μεταξύ, επιβεβαιώθηκε κι επίσημα πως η πολυαναμενόμενη συνέντευξη Τύπου του προέδρου της ΠΑΕ, Θόδωρου Ζαγοράκη και των συνεργατών του, θα γίνει την προσεχή Πέμπτη (13:30) στην Τούμπα.

** Επιπλέον 371 φίλοι του ΠΑΟΚ έκλεισαν σταθερή θέση στην Τούμπα, με τον συνολικό αριθμό των εισιτηρίων διαρκείας που έχουν διατεθεί μέχρι στιγμής να φτάνει τα 2.757.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x