Stoiximan Super League

«Ο ΠΑΟ για Ελ Καντουρί»

Το αριστερό μπακ της Διναμό Κιέβου, Μπαντρ Ελ Καντουρί έχει βάλει στο στόχαστρο του ο Παναθηναϊκός, όπως διατείνονται μαροκινά Μέσα. Μάλιστα, το δημοσίευμα τονίζει πως άνθρωπος του «τριφυλλιού» παρακολούθησε τον Μαροκινό στο νικηφόρο παιχνίδι της Εθνικής του απέναντι στην Αλγερία με 4-0 στις 4 Ιουνίου και έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος.

Το αριστερό μπακ της Διναμό Κιέβου, Μπαντρ Ελ Καντουρί έχει βάλει στο στόχαστρο του ο Παναθηναϊκός, όπως διατείνονται μαροκινά Μέσα.

Μάλιστα, το δημοσίευμα τονίζει πως άνθρωπος του «τριφυλλιού» παρακολούθησε τον Μαροκινό στο νικηφόρο παιχνίδι της Εθνικής του απέναντι στην Αλγερία με 4-0 στις 4 Ιουνίου και έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος.

Σύμφωνα με το «lionsdelatlas.ma», η περίπτωση έχει αρκετές πιθανότητες να προχωρήσει αφού ο 31χρονος αμυντικός που ανήκει στην Ντιναμό Κιέβου από το 2002, έχει… κουραστεί στην Ουκρανία.

Το συμβόλαιο του Ελ Καντουρί λήγει το καλοκαίρι του 2013, ενώ το γεγονός πως διανύει το 31ο έτος της ζωής του και ως βασικό αριστερό μπακ της Διναμό λογίζεται ο μικρότερος ηλικιακά Σκοπιανός, Γκόραν Ποπόφ, κάνει την πώλησή του από τους Ουκρανούς, πιθανή.

Αλλά για τον Παναθηναϊκό, όχι και τόσο. Αφού για να προχωρήσει η συγκεκριμένη περίπτωση, θα πρέπει είτε να βρεθεί αγοραστής για τον Νίκο Σπυρόπουλο που είναι και το βασικό αριστερό μπακ της ομάδας, είτε να πάρει τον παίκτη ως δανεικό. Τα οικονομικά δεδομένα της στιγμής, δεν επιτρέπουν αγορές και σπάσιμο συμβολαίου, ιδιαίτερα τώρα, που δεν έχει έρθει ο τεχνικός διευθυντής αλλά και δεν έχει πουληθεί κάποιος παίκτης ώστε να μπουν λεφτά στα ταμεία του συλλόγου.

Επιμέλεια: Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x