Ελλάδα

Αγωνία για Περπέρογλου! (video)

Ο αγώνας-τυπική διαδικασία-ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά των play-offs της Α1 εξελισσόταν ομαλά και μάλλον αδιάφορα, όταν το ΟΑΚΑ «πάγωσε». Ο Στράτος Περπέρογλου στη διεκδίκηση μίας χαμένης μπάλας βούτηξε στο παρκέ, αλλά φάνηκε να τραυματίζεται. Διάταση στον θωρακικό κυ η πρώτη διάγνωση, αναμένονται τα αποτελέσματα της μαγνητικής. Αν επιβεβαιωθούν οι πρώτες εκτιμήσεις, ο διεθνής φόργουορντ θα μείνει εκτός για 10 ημέρες και θα χάσει τους δύο πρώτους τελικούς.

Ο αγώνας-τυπική διαδικασία-ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά των play-offs της Α1 εξελισσόταν ομαλά και μάλλον αδιάφορα, όταν το ΟΑΚΑ «πάγωσε». Ο Στράτος Περπέρογλου στη διεκδίκηση μίας χαμένης μπάλας βούτηξε στο παρκέ, αλλά φάνηκε να τραυματίζεται.

Ο διεθνής φόργουορντ έμεινε για αρκετή ώρα στο παρκέ κρατώντας το σημείο που χτύπησε και πονώντας πολύ. Λίγη ώρα μετά σηκώθηκε και υποβασταζόμενος μετέβη στο ιατρείο του γηπέδου. Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως έχει μία διάταση στον θωρακικό μυ, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας, αφού αμέσως μετά τον τραυματισμό οδηγήθηκε στο νοσοκομείο «Υγεία» για εξετάσεις. Αν επιβεβαιωθούν οι πρώτες εκτιμήσεις, ο διεθνής φόργουορντ θα μείνει εκτός για 10 ημέρες και θα χάσει τους δύο πρώτους τελικούς απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x