Stoiximan Super League

Έτοιμος ο Σκόκο!

Την καταλληλότερη στιγμή, ο Νάτσο Σκόκο δηλώνει «παρών». Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός προπονήθηκε κανονικά σήμερα και έτσι τίθεται στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ για τα επόμενα παιχνίδια των πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας. Έτσι ο Σκόκο θα ενισχύσει την «Ένωση» στο παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟ που θα κρίνει πολλά για την τελική κατάταξη.

Την καταλληλότερη στιγμή ο Νάτσο Σκόκο δηλώνει «παρών». Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός προπονήθηκε κανονικά σήμερα εκπλήσσοντας όλους στην ομάδα.

Αυτόματα, ο Σκόκο τίθεται στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ για τις επόμενες αναμετρήσεις της ΑΕΚ στα παιχνίδια των πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας και μάλιστα σε πολύ σημαντικό σημείο. Λίγες ημέρες πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, στο οποίο εάν η Ένωση νικήσει, τότε, αποκτά μεγάλο προβάδισμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης των πλέι-οφ, που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Σκόκο είχε τραυματιστεί στον τελικό Κυπέλλου με τον Ατρόμητο στις 30 Απριλίου. Η διάγνωση του ιατρικού επιτελείου της Ένωσης ήταν θλάση Α’ βαθμού. Τις τελευταίες 12 ημέρες ο Σκόκο έκανε ατομικό πρόγραμμα και σήμερα δοκίμασε να μπει σε κανονικό πρόγραμμα.

Δεν εντόπισε καμία ενόχληση, κάτι που κάνει περισσότερο αισιόδοξους τους ανθρώπους της ομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x