Andy Gray

Συνεχίζει τις νίκες η Τσέλσι

Μπορεί να άργησε να φορμαριστεί, αλλά η Chelsea διανύει την καλύτερη φάση της και θα κερδίσει την Tottenham απομακρύνοντάς την από τη διεκδίκηση της προνομιούχου 4ης θέσης, όπως τονίζει ο Andy Gray, που καταθέτει τα προγνωστικά του για το ελληνικό blog της Betfair.Οι καλύτερες αποδόσεις στους αγώνες της Premier League στο ανταλλακτήριο της Betfair.

Μπορεί να άργησε να φορμαριστεί, αλλά η Chelsea διανύει την καλύτερη φάση της και θα κερδίσει την Tottenham απομακρύνοντάς την από τη διεκδίκηση της προνομιούχου 4ης θέσης, όπως τονίζει ο Andy Gray, που καταθέτει τα προγνωστικά του για το ελληνικό blog της Betfair. Ο κορυφαίος σχολιαστής εκτιμά επίσης ότι η Bolton και η Everton θα πάρουν εκτός έδρας νίκες, φέρνοντας σε ακόμα δυσκολότερη θέση την Blackburn και τη Wigan αντίστοιχα. Οι καλύτερες αποδόσεις στους αγώνες της Premier League στο ανταλλακτήριο της Betfair.

Chelsea - Tottenham

Η Tottenham έχει την όψη μιας ομάδας που είναι κουρασμένη έπειτα από μία μακριά σεζόν, αλλά και κάπως απογοητευμένη από την έκβαση των πραγμάτων. Η πορεία της μέχρι τα προημιτελικά του Champions League ήταν καλή προσπάθεια και ασφαλώς δεν ήταν ντροπή ο αποκλεισμός από τη Real Madrid του Jose Mourinho. Ωστόσο, αποκλείστηκε πρόωρα και στα δύο εγχώρια Κύπελλα και είχε ασταθή αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, αποτυγχάνοντας συχνά να κερδίσει ομάδες της ουράς. Το γεγονός ότι προηγήθηκε 2-1 αλλά επέτρεψε να ισοφαριστεί σε 2-2 από τη West Brom εντός έδρας το περασμένο Σάββατο, ήταν χαρακτηριστικό δείγμα μιας ομάδας που έχει ξεμείνει από δυνάμεις και ανυπομονεί να τελειώσει η σεζόν.

Το ακριβώς αντίθετο μπορεί να πει κανείς για την Chelsea, η οποία δείχνει να έχει μεγάλη ώθηση στη δεδομένη στιγμή. Η αυτοπεποίθηση είναι στα ύψη, η απόδοσή της είναι πολύ καλή και οι νίκες έρχονται η μία μετά την άλλη. Η άφιξη του David Luiz αποτέλεσε το σημείο - κλειδί για την αλλαγή και παρότι ο Fernando Torres έσπασε την κακοδαιμονία του μόλις το περασμένο Σαββατοκύριακο, η παρουσία του έδωσε μία επιπλέον επιλογή για τον Carlo Ancelotti και αύξησε τον εσωτερικό ανταγωνισμό για μια θέση στην ενδεκάδα. Εξάλλου ο Michael Essien επέστρεψε από τον τραυματισμό του, πράγμα που ήταν ισοδύναμο με μια μεταγραφή πρώτης γραμμής. Η τεράστια βελτίωση στα αποτελέσματα της ομάδας, μετά την επιστροφή του, δεν ήταν καθόλου συμπτωματική.

Οι Spurs έχουν άσχημη προϊστορία στο Stamford Bridge και με τις συνθήκες που προανέφερα δε νομίζω ότι τα πράγματα θα αλλάξουν αυτό το Σάββατο. Έχουν πάντως κάποιους επιθετικούς σε καλή φόρμα και προβλέπω ότι θα σκοράρουν τουλάχιστον ένα γκολ, έστω και αν δεν γλιτώσουν την ήττα.

Προτάσεις:
Υπέρ στην Chelsea @ 1,53 στο ανταλλακτήριο της Betfair
Υπέρ στην Chelsea για νίκη με ακριβές σκορ 3-1 @ 13,00 στο ανταλλακτήριο της Betfair
Υπέρ στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες @ 1,92 στο ανταλλακτήριο της Betfair

Blackburn - Bolton: Η νίκη επί της Arsenal το περασμένο Σαββατοκύριακο ήταν ό,τι καλύτερο για την Bolton μετά την συντριβή στο FA Cup. Αντίθετα, τα πράγματα παραμένουν άσχημα για την Blackburn, με την προοπτική να γίνουν ακόμα χειρότερα. Υπέρ στην Bolton @ 3,95. Υπέρ στην Bolton για νίκη με ακριβές σκορ 0-1 @ 15,00.

Blackpool - Stoke: Η Stoke τα πηγαίνει πολύ καλά στη δεδομένη στιγμή, αλλά έχει δώσει πάρα πολλούς αγώνες μέσα στις τελευταίες δύο εβδομάδες. Ίσως αυτό το παιχνίδι αποτελέσει για την Blackpool το μεγάλο βήμα για την αποφυγή του υποβιβασμού. Υπέρ στην Blackpool @ 2,96. Υπέρ στην Blackpool για νίκη με ακριβές σκορ 2-1 @ 13,00.

Sunderland - Fulham: Δεν είμαι σίγουρος ποιοι θα παίξουν στην επίθεση για την Sunderland, καθώς όλοι είναι τραυματίες, αλλά νομίζω ότι οι γηπεδούχοι θα μπορέσουν να αποσπάσουν τουλάχιστον την ισοπαλία απέναντι στην αξιοπρεπή ομάδα της Fulham. Υπέρ στην ισοπαλία @ 3,30. Υπέρ στην ισοπαλία με ακριβές σκορ 1-1 @ 7,40.

West Brom - Aston Villa: Οι δύο ομάδες δεν έχουν μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο, αλλά πρόκειται για ένα τοπικό ντέρμπι και πιστεύω ότι θα δούμε έναν πολύ ωραίο αγώνα. Υπέρ στην ισοπαλία @ 3,45. Υπέρ στην ισοπαλία με ακριβές σκορ 2-2 @ 15,00.

Wigan - Everton: Η Everton κλείνει την σεζόν με θετικό τρόπο και παρότι η Wigan είναι εκείνη που χρειάζεται τους βαθμούς, πιστεύω ότι οι φιλοξενούμενοι θα πάρουν τη νίκη. Υπέρ στην Everton @ 2,60. Υπέρ στην Everton για νίκη με ακριβές σκορ 0-1 @ 9,00.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x