Stoiximan Super League

Άτυχος ο Σαβίνι

Από εκεί που ο Μίρκο Σαβίνι χτύπαγε την πόρτα της ενδεκάδας του , όχι απλώς δεν θα αγωνιστεί κόντρα στη Λάρισα, όχι απλώς δεν θα βρεθεί στον πάγκο, αλλά θα παρακολουθήσει από την εξέδρα τα επόμενα τρία παιχνίδια που απομένουν στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Καλύτερα ο Βιεϊρίνια.

Από εκεί που ο Μίρκο Σαβίνι χτύπαγε την πόρτα της ενδεκάδας του ΠΑΟΚ, όχι απλώς δεν θα αγωνιστεί κόντρα στη Λάρισα, όχι απλώς δεν θα βρεθεί στον πάγκο, αλλά θα παρακολουθήσει από την εξέδρα τα επόμενα τρία παιχνίδια που απομένουν στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Οι σημερινές εξετάσεις επιβεβαίωσαν τους φόβους για το μέγεθος του τραυματισμού του. Ο Ιταλός μπακ έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στον οπίσθιο μηριαίο, κάτι που στην καλύτερη περίπτωση μεταφράζεται σε έναν μήνα απουσίας από τους αγωνιστικούς χώρους.

Ανέβασε ρυθμούς ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, ωστόσο παραμένει εξαιρετικά αμφίβολος μια και δεν έχουν υποχωρήσουν πλήρως οι πόνοι από το δυνατό χτύπημα που δέχθηκε στο πέλμα στο παιχνίδι της εθνικής Πορτογαλίας (U-23) με την Ιταλία την περασμένη εβδομάδα.

Στήριξη... στη νέα γενιά

Λεφτά για σπουδαίες μεταγραφικές κινήσεις, δεν υπάρχουν. Όχι μόνο στον ΠΑΟΚ γενικότερα στις ελληνικές ομάδες. Όσο δεδομένο είναι αυτό, άλλο τόσο δεδομένο είναι ότι θα στηριχθούν οι ακαδημίες της ομάδας και ιδίως εκείνοι οι ποδοσφαιριστές που έχουν ξεπεταχτεί ήδη από εκείνες.

Έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για την πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του Στέφανου Αθανασιάδη, του οποίου το υπάρχον συμβόλαιο εκπνέει τον Ιούνιο του 2013, και αναμένεται να ενταθούν μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων του «Δικέφαλου». Μια πρώτη κουβέντα έχει γίνει και για τον Σταύρο Τσουκαλά, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x