Stoiximan Super League

Χτύπησε στο μάτι ο Φουστέρ

Άτυχος στάθηκε στην προπόνηση του Ολυμπιακού το πρωί της Πέμπτης ο Νταβίντ Φουστέρ. Στη διάρκεια του διπλού, ο Ισπανός μεσοεπιθετικός τραυματίστηκε στο μάτι και αμέσως μετέβη για οφθαλμολογικές εξετάσεις στο «Metropolitan». Παραμένει σε άδεια ο Τοροσίδης. Αντιδράσεις και ερωτηματικά για την κλήση του Βαγγέλη Μαρινάκη σε απολογία από την ΕΠΟ κι όχι τη Σούπερ Λίγκα.

Άτυχος στάθηκε στην προπόνηση του Ολυμπιακού το πρωί της Πέμπτης ο Νταβίντ Φουστέρ. Στη διάρκεια του διπλού, ο Ισπανός μεσοεπιθετικός τραυματίστηκε στο μάτι και αμέσως μετέβη για οφθαλμολογικές εξετάσεις στο «Metropolitan».

Από το πρόγραμμα της προπόνησης απουσίαζε και πάλι ο Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος έχει εξασφαλίσει άδεια. Ούτως ή άλλως ο διεθνής μπακ είναι τιμωρημένος για το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Η προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» θα συνεχιστεί την Παρασκευή με προπόνηση στις 10:30.

Απορούν για την κλήση Μαρινάκη

Αντιδράσεις και ερωτηματικά έχει προκαλέσει στις τάξεις του Ολυμπιακού η κλήση του Βαγγέλη Μαρινάκη σε απολογία για δυσφήμιση του αθλήματος όχι από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας (όπως συνέβη στην περίπτωση της ΠΑΕ και του Τάσου Μητρόπουλου), αλλά από την αντίστοιχη της ΕΠΟ. Οι «ερυθρόλευκοι» θεωρούν πως από τη στιγμή που οι πράξεις και οι δηλώσεις για τις οποίες κινδυνεύει ο πρόεδρος της ΠΑΕ με τιμωρία έγιναν μετά από έναν αγώνα της Σούπερ Λίγκας, δεν υπάρχει λόγος να κληθεί να λογοδοτήσει σε όργανο της ομοσπονδίας. Όπως και να έχει, ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών θα απολογηθεί την επόμενη εβδομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x