Ελλάδα

Τέλος ο Ντρούκερ, έρχεται ο Σούμποτιτς!

Η νίκη του Άρη επί του εκ των ουραγών Ηλυσιακού στην παράταση κατέδειξε τις αγωνιστικές αδυναμίες της ομάδας για μία ακόμη φορά και οδήγησε σε ένα αναμενόμενο διαζύγιο με τον Σαρόν Ντρούκερ. Ο Ισραηλινός τεχνικός αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν και τη θέση του στον πάγκο των «κίτρινων» αναμένεται να πάρει ένας παλιόφιλος. Ο λόγος για τον Λευτέρη Σούμποτιτς!

Η νίκη του Άρη επί του εκ των ουραγών Ηλυσιακού στην παράταση κατέδειξε τις αγωνιστικές αδυναμίες της ομάδας για μία ακόμη φορά και οδήγησε σε ένα αναμενόμενο διαζύγιο με τον Σαρόν Ντρούκερ. Ο Ισραηλινός τεχνικός αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν και τη θέση του στον πάγκο των «κίτρινων» αναμένεται να πάρει ένας παλιόφιλος. Ο λόγος για τον Λευτέρη Σούμποτιτς, που έχει συνδέσει το όνομά του με την εποχή του μεγάλου Άρη της δεκαετίας του 1980, αλλά είχε κι ένα πέρασμα από τον πάγκο του τη σεζόν 1996/97 κατακτώντας το Κύπελλο Κόρατς.

Ο 54χρονος προπονητής έκανε μεγάλη καριέρα στον Άρη από το 1986 μέχρι το 1993 κατακτώντας πέντε πρωταθλήματα και ισάριθμα Κύπελλα. Ως προπονητής έχει εργαστεί σε Ηρακλή (1994/95), ΑΕΚ (1995/96), Παναθηναϊκό (1997-1999) με τον οποίο κατέκτησε και δύο πρωταθλήματα, Πανιώνιο (2000/01), ΠΑΟΚ (2001), Ολυμπιακό (2002-2003) με τον οποίο κατέκτησε το Κύπελλο), Γέσι (2004 και 2006) και ΚΚ Σπλιτ (2007-2009) και Τσεντεβίτα (2009/10).

Βοηθός του «Πίξι» θα είναι ο Θανάσης Παπαχατζής, ο οποίος φέτος ήταν στο πλευρό του Μηνά Γκέκου στην ΑΕΚ. To νέο τεχνικό δίδυμο αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στον αγώνα της ερχόμενης Τετάρτης με τη Γκέτινγκεν στη Γερμανία για το Eurocup.

H ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης:

Το Δ.Σ. της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ μετά τη λήξη του αγώνα με τον Ηλυσιακό, κάλεσε τον προπονητή κ. Σαρόν Ντρούκερ και του ανακοίνωσε ότι έχει καταστεί πλέον αδύνατη η συνέχιση της συνεργασίας τους.

Το Δ.Σ. ευχαρίστησε τον κ. Σαρόν Ντρούκερ για την προσφορά του στην ομάδα μας και του μετέφερε πως θα παραμείνει για πάντα ένας πιστός φίλος. Ο κ.Ντρούκερ από πλευράς του ευχαρίστησε το Δ.Σ. για τη συνεργασία και ευχήθηκε σε όλους καλή συνέχεια.

Η Διοίκηση της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ κάλεσε στη Θεσσαλονίκη αύριο(Κυριακή, 13/02) τον Λευτέρη Σούμποτιτς και τον Θανάση Παπαχατζή ώστε να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας τους με την ομάδα μας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x