Andy Gray

Πήρε φόρα ο Ρούνεϊ

Εν αναμονή της μεγάλης σύγκρουσης Chelsea - Liverpool, η 26η αγωνιστική της Premier League ξεκινά με οκτώ άλλες αναμετρήσεις και ο Andy Gray καταθέτει τα προγνωστικά του. Ο κορυφαίος σχολιαστής πιστεύει ότι η Manchester United θα πάρει εύκολα το «διπλό» επί της Wolves, με πρωταγωνιστή και πάλι τον Wayne Rooney, ενώ παράλληλα εκτιμά ότι η Stoke θα λυγίσει την Sunderland. Οι καλύτερες αποδόσεις στους αγώνες της Premier League στο ανταλλακτήριο της Betfair.

Εν αναμονή της μεγάλης σύγκρουσης Chelsea - Liverpool, η 26η αγωνιστική της Premier League ξεκινά με οκτώ άλλες αναμετρήσεις και ο Andy Gray καταθέτει τα προγνωστικά του. Ο κορυφαίος σχολιαστής πιστεύει ότι η Manchester United θα πάρει εύκολα το «διπλό» επί της Wolves, με πρωταγωνιστή και πάλι τον Wayne Rooney, ενώ παράλληλα εκτιμά ότι η Stoke θα λυγίσει την Sunderland. Οι καλύτερες αποδόσεις στους αγώνες της Premier League στο ανταλλακτήριο της Betfair.

Stoke - Sunderland

Ο Steve Bruce έχει κάνει φανταστική δουλειά στην 6η της βαθμολογίας Sunderland. Η απώλεια του Darren Bent ασφαλώς προβλημάτισε τους οπαδούς, αλλά φέτος ο Darren δεν είχε αποδειχθεί για την ομάδα του εξίσου σημαντικός όπως πέρσι. Επιπλέον, αντ' αυτού ήρθαν οι Stephane Sessegnon και Sulley Muntari, δύο δυνατοί και έμπειροι παίκτες που θα αυξήσουν τις επιλογές του Bruce στη μεσαία γραμμή.

Η Stoke έχει κάνει κι αυτή μια καλή πορεία φέτος και πιστεύω ότι θα χαμογελάσει το Σάββατο. Η Sunderland έχει πάρει δύο εκτός έδρας νίκες μέσα στην σεζόν και δύσκολα θα τις κάνει τρεις. Ξόδεψε πολλή ενέργεια εναντίον της Chelsea και τώρα θα την περιμένει μια πραγματική δοκιμασία, κόντρα σε μια από τις ομάδες με τη μεγαλύτερη σωματική δύναμη. Ο John Carew έφτασε ως δανεικός από την Aston Villa και σίγουρα θα θελήσει να εντυπωσιάσει. Ειδικά στο εναέριο παιχνίδι, είναι από τους παίκτες που όταν έχουν κίνητρο είναι ασταμάτητοι.

Ίσως αποδειχθεί ένα από τα καλύτερα ματς της αγωνιστικής, αλλά πιστεύω ότι το σφύριγμα της λήξης θα βρει τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν.

Προτάσεις:
Υπέρ στην Stoke @ 2,28 στο ανταλλακτήριο της Betfair
Υπέρ στο Ισοπαλία ημίχρονο / Stoke τελικό @ 6,00 στο ανταλλακτήριο της Betfair
Υπέρ στην Stoke για νίκη με Ακριβές Σκορ 2-1 @ 11,00 στο ανταλλακτήριο της Betfair

Wolves - Manchester United

Σχεδόν κάθε χρόνο η United ξεκινά χλιαρά, χωρίς σπουδαία αποτελέσματα στα εκτός έδρας ματς, αλλά ξαφνικά η κατάσταση αλλάζει με μερικές νίκες διαδοχικές νίκες και όλοι σταματούν τη μουρμούρα για το αν ο Sir Alex αντέχει ακόμα στον πάγκο.

Τα δύο γκολ του Wayne Rooney στο παιχνίδι που έγινε μεσοβδόμαδα αποτελούν ένδειξη ότι μπορεί επιτέλους να βρει τη φόρμα του. Στη δεδομένη στιγμή η United είναι γεμάτη αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα, γι' αυτό δεν βλέπω κάτι άλλο πέρα από μια νίκη στο Molineux. Η Wolves παλεύει σκληρά για την σωτηρία, αλλά αφού η Liverpool μπόρεσε να κυριαρχήσει σε βάρος της πριν από μερικές εβδομάδες, το ίδιο να περιμένετε να κάνει και η United.

Ως πρώην επιθετικός ξέρω πόσο σημαντικό είναι το να ξαναβρίσκεις δίχτυα μετά από μεγάλη περίοδο «ξηρασίας». Γι' αυτό εκτιμώ ότι ο Wayne θα σκοράρει και πάλι το Σάββατο.

Προτάσεις:
Υπέρ στη Manchester United για νίκη με Ακριβές Σκορ 2-0 @ 8,00 στο ανταλλακτήριο της Betfair
Υπέρ στη Manchester United για νίκη χωρίς να δεχθεί γκολ @ 2,50 στο ανταλλακτήριο της Betfair
Υπέρ στον Wayne Rooney για να πετύχει το πρώτο γκολ @ 5,00 στο ανταλλακτήριο της Betfair

Aston Villa - Fulham: Ο Darren Bent θα συνεχίσει να «πυροβολεί» και η Villa θα πανηγυρίσει άλλη μια νίκη στο γήπεδό της. Υπέρ στην Aston Villa @ 2,04. Υπέρ στην Aston Villa για νίκη με Ακριβές Σκορ 2-0 @ 11,00.

Everton - Blackpool: Η Everton περιμένει πώς και πώς την επιστροφή του Tim Cahill στην ενδεκάδα και αυτό θα δώσει επαρκή ώθηση για να φέρει τη νίκη. Υπέρ στην Everton @ 1,52. Υπέρ στην Everton για νίκη με Ακριβές Σκορ 1-0 @ 10,00.

Manchester City - West Brom: Δεν πιστεύω ότι η West Brom θα μπορέσει να ασκήσει πίεση στην City. Προβλέπεται εύκολη νίκη για την ομάδα της Roberto Mancini. Υπέρ στη Manchester City @ 1,47. Υπέρ στη Manchester City για νίκη με Ακριβές Σκορ 3-1 @ 15,00.

Newcastle - Arsenal: Η Arsenal δείχνει σε φόρμα και επιπλέον έχει πολλές λύσεις στον πάγκο. Υπέρ στην Arsenal @ 1,81. Υπέρ στην Arsenal για νίκη με Ακριβές Σκορ 2-0 @ 10,00.

Tottenham - Bolton: Η εντός έδρας φόρμα των Spurs είναι αρκετή για να τους δώσει αυτή τη νίκη. Υπέρ στην Tottenham @ 1,60. Υπέρ στην Tottenham για νίκη με Ακριβές Σκορ 2-0 @ 9,00.

Wigan - Blackburn: Η Wigan χρειάζεται οπωσδήποτε τους βαθμούς της νίκης, αλλά νομίζω ότι τελικά θα περιοριστεί στην ισοπαλία. Υπέρ στην ισοπαλία @ 3,35. Υπέρ στο Ακριβές Σκορ 1-1 @ 7,00.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x