Andy Gray

Η Tότεναμ έχει δίψα, αλλά η Τσέλσι διαθέτει παίκτες - νικητές

Ο Andy Gray καταθέτει τα προγνωστικά του για τα ντέρμπι της Κυριακής, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Premier League. Ο συνεργάτης της Betfair πιστεύει ότι η ισοπαλία είναι το πιθανότερο αποτέλεσμα στην σύγκρουση της Tottenham με την Chelsea, αλλά ταυτόχρονα δηλώνει πεπεισμένος ότι η Bolton θα υποτάξει την Blackburn. Οι καλύτερες αποδόσεις στους αγώνες της Premier League στο ανταλλακτήριο της Betfair.

Ο Andy Gray καταθέτει τα προγνωστικά του για τα ντέρμπι της Κυριακής, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Premier League. Ο συνεργάτης της Betfair πιστεύει ότι η ισοπαλία είναι το πιθανότερο αποτέλεσμα στην σύγκρουση της Tottenham με την Chelsea, αλλά ταυτόχρονα δηλώνει πεπεισμένος ότι η Bolton θα υποτάξει την Blackburn. Οι καλύτερες αποδόσεις στους αγώνες της Premier League στο ανταλλακτήριο της Betfair.

Bolton - Blackburn

Όσοι δεν ζουν στην συγκεκριμένη περιοχή, στα βορειοδυτικά, ίσως ξεχνούν πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι για τους κατοίκους εκεί. Ακόμα και στις σημερινές εποχές που οι δύο ομάδες έχουν γεμίσει με ξένους παίκτες, τα πράγματα δεν έχουν αλλάξει. Όποιος ποδοσφαιριστής φορά τη φανέλα μιας από τις δύο αντιπάλους, καταλαβαίνει την ξεχωριστή βαρύτητα αυτής της αναμέτρησης, που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και στο ανταλλακτήριο της Betfair.

Ο Sam Allardyce θα θέλει σαν τρελός μια νίκη σε βάρος της παλιάς του ομάδας, αλλά όπως τονίζω σχεδόν κάθε εβδομάδα η Blackburn είναι πολύ διαφορετική μακριά από το γήπεδό της. Όταν δεν αγωνίζεται στο Ewood Park δείχνει στιβαρή, αλλά στις εκτός έδρας αναμετρήσεις κάτι της λείπει. Ίσως δεν έχει τόση ορμητικότητα και αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι της.
Η Bolton, από την άλλη πλευρά, αποτελεί μια από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις στη φετινή Premier League. Όχι μόνο για τα αποτελέσματα που έχει πετύχει, αλλά και για την ποιότητα του ποδοσφαίρου που έχει παίξει κάποιες φορές, παρουσιάζοντας πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας.

Το επιθετικό δίδυμο που αποτελούν οι Kevin Davies και Johan Elmander βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, χάρη στα φετινά επιτεύγματά τους. Προβλέπω ότι ο Σουηδός θα προσθέσει άλλο ένα γκολ στη φετινή συγκομιδή του, βοηθώντας την Bolton να πανηγυρίσει μια νέα νίκη.

Προτάσεις:
Νίκη της Bolton @ 2,12 στο ανταλλακτήριο της Betfair
Νίκη της Bolton με ακριβές σκορ 2-0 @ 13,00 στο ανταλλακτήριο της Betfair
Να σκοράρει ο Johan Elmander οποιαδήποτε στιγμή (anytime) @ 2,50

Tottenham - Chelsea

Η Tottenham είχε μια επιπλέον ημέρα ξεκούρασης μετά το παιχνίδι της στο Champions League, πράγμα που μπορεί να κάνει τη διαφορά σε μια τόσο «φορτωμένη» χρονική περίοδο για τις ομάδες. Πολύ περισσότερο, αν σκεφτεί κανείς ότι αυτή την εποχή η Chelsea δεν δημιουργεί το φόβο που προκαλούσε στο ξεκίνημα της σεζόν, αφού οι τραυματισμοί και τα πρόσφατα αποτελέσματά της δείχνουν ότι είναι τρωτή.

Η Tottenham θα μπει με τεράστια αυτοπεποίθηση για κατάκτηση της νίκης στο γήπεδό της, βάσει των εμφανίσεών της τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά και με δεδομένο ότι έχει καταφέρει να «γυρίσει» παιχνίδια στα οποία βρισκόταν πίσω στο σκορ, δείχνοντας χαρακτήρα μεγάλης ομάδας. Ο τραυματισμός του Rafael van der Vaart αποτέλεσε σημαντική απώλεια για τον Harry Redknapp, ωστόσο συνέπεσε με την επάνοδο του Jermain Defoe, που μετά την επιστροφή του στη βασική ενδεκάδα ξαναβρήκε και το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Όσο για την Chelsea, πιστεύω ότι ορισμένοι παίκτες της δείχνουν συμπτώματα χαλάρωσης, εξαιτίας της πολυετούς παρουσίας τους στον σύλλογο. Είναι πολύ χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του Petr Cech, ο οποίος έκανε τη διαπίστωση ότι σε μερικές περιπτώσεις φέτος κάποιοι παίκτες δεν έδειξαν τη «δίψα» και το μαχητικό πνεύμα που χρειαζόταν για να αντιστρέψουν την κατάσταση, σε παιχνίδια που πήγαιναν στραβά για την ομάδα.

Πέρα από όλα αυτά, όμως, οφείλουμε να δείχνουμε πάντοτε σεβασμό σε μια ομάδα που έχει στις τάξεις της ποδοσφαιριστές που είναι γεννημένοι νικητές, όπως οι John Terry, Didier Drogba και Michael Essien. Γι’ αυτό, συνιστώ να ποντάρετε στο ανταλλακτήριο της Betfair υπέρ της ισοπαλίας, σε μια αναμέτρηση που προμηνύεται συναρπαστική.

Προτάσεις:
Ισοπαλία @ 3,50 στο ανταλλακτήριο της Betfair
Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες @ 1,76 στο ανταλλακτήριο της Betfair
Ακριβές σκορ 2-2 @ 16,00 στο ανταλλακτήριο της Betfair

Wolves - Birmingham: Περιμένω έναν αγώνα με μεγάλο πάθος, αλλά πιστεύω επίσης ότι η μία ομάδα θα εξουδετερώσει τα ατού της άλλης. Ισοπαλία @ 3,30. Ακριβές σκορ 1-1 @ 7,40.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x