Andy Gray

Δύο εκπληκτικοί Άγγλοι προπονητές

Την δεύτερη ημέρα των αγώνων της 15ης αγωνιστικής της Premier League, έχουμε δύο ενδιαφέροντα παιχνίδια (Κυριακή 28/11) , με την Newcastle να φιλοξενεί την πρωτοπόρο Chelsea και τα Σπιρούνια να υποδέχονται την Liverpool. O Andy Gray κάνει την καθιερωμένη βόλτα του από τις αγορές του ανταλλακτηρίου της Betfair.

Την δεύτερη ημέρα των αγώνων της 15ης αγωνιστικής της Premier League, έχουμε δύο ενδιαφέροντα παιχνίδια (Κυριακή 28/11) , με την Newcastle να φιλοξενεί την πρωτοπόρο Chelsea και τα Σπιρούνια να υποδέχονται την Liverpool. O Andy Gray κάνει την καθιερωμένη βόλτα του από τις αγορές του ανταλλακτηρίου της Betfair.

Newcastle - Chelsea

Εάν ήμουν ο Carlo Ancelotti, δεν θα πανικοβαλλόμουν με τις τελευταίες ήττες της Chelsea: οι Μπλε είναι επικεφαλής της βαθμολογίας, έχουν προκριθεί στους «16» του Champions League και άμεσα θα επιστρέψουν πολύτιμοι παίκτες.

Η Newcastle είναι η πιο απρόβλεπτη ομάδα της Premier League. Εξαιρετικά καλή την μια εβδομάδα, όπως όταν κέρδισε μέσα στο Emirates, εξαιρετικά κακή την επόμενη, όπως όταν έχασε από την Blackburn. Πολλές από τις άσχημες εμφανίσεις της σημειώθηκαν μέσα στο St James Park, γεγονός παράδοξο, εάν αναλογιστεί κανείς την απίστευτη στήριξη που έχει η ομάδα από τους οπαδούς της.

Η Chelsea λογικά θα έχει την κατοχή της μπάλας. Κάποιοι σημαντικοί παίκτες ξεκουράστηκαν στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι και εκτιμώ ότι η νίκη κόντρα στην Zilina ήταν ένα σημαντικό αποτέλεσμα. Ο Ancelotti βέβαια πρέπει να προβληματιστεί για το ξεκίνημα της ομάδας του, ιδίως για το γκολ που δέχτηκε. Προήλθε από μια κίνηση στο κέντρο του γηπέδου, σε έναν χώρο που θεωρητικά η Chelsea έπρεπε να κυριαρχεί, και φάνηκε ότι η ομάδα είχε αδυναμίες στην άμυνα. Ο τρόπος πάντως με τον οποίο οι Μπλε διεκδίκησαν τον στόχο τους και πήραν την νίκη, ήταν ενθαρρυντικός.

Ο προπονητής της Chelsea ελπίζει ότι ο John Terry θα είναι ετοιμοπόλεμος για την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Οι Alex και Branislav Ivanovic είναι καλοί ποδοσφαιριστές, αλλά δεν θα τους πολυαρέσει να αγωνιστούν απέναντι στον Andy Carroll της Newcastle. Διότι, η «παλιομοδίτικη» προσέγγιση του Carroll μπορεί να αποσυντονίσει τους Μπλε, και έτσι θέλουν τον Terry ετοιμοπόλεμο. Πάντως πιστεύω ότι η Chelsea θα πετύχει πολλά τέρματα και θα πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Ανταλλάσσεται δε στο 1,78 στο ανταλλακτήριο της Betfair για να το επιτύχει.

Οι προτάσεις του Andy Gray: Υπέρ του να κερδίσει η Chelsea, σε απόδοση 1,78, με Ακριβές Σκορ 1-3, σε απόδοση 17,50
Υπέρ του να σκοράρει ο Andy Carroll

Tottenham - Liverpool

Δύο σπουδαίοι σύλλογοι, δύο εκπληκτικοί Άγγλοι προπονητές. Τα Σπιρούνια αγωνίστηκαν στην Ευρώπη μεσοβδόμαδα, αλλά πιστεύω ότι θα έχουν ανακτήσει την φρεσκάδα τους.

Μου άρεσαν τα σχόλια του Harry Redknapp για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, μετά την νίκη της ομάδας του κόντρα στην Arsenal. Λίγοι προπονητές είναι τόσο αισιόδοξοι και πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν πρέπει να ελπίζει στην κατάκτηση του τίτλου. Η Chelsea μετρά τέσσερις ήττες, η Manchester United αναδείχθηκε ισόπαλη σε αρκετά παιχνίδια και ο Harry ηγείται μια από τις καλύτερες ομάδες της Premier League. Γιατί λοιπόν να μην αισιοδοξεί;

Με την επιστροφή του Jermain Defoe, ο προπονητής των Σπιρουνιών θα πρέπει να διαλέξει: είτε να εμπιστευθεί τον Άγγλο επιθετικό ή να μείνει προσηλωμένος στο σύστημά του, με τον Van der Vaart να υποστηρίζει τον μοναδικό προωθημένο; Δύσκολη πραγματικά επιλογή. Τα "Σπιρούνια" όμως πάντοτε ξέρουν να βρίσκουν τον δρόμο για το γκολ.

Μπορεί να ισχυριστεί κανείς το ίδιο για την Liverpool; Αυτό εξαρτάται από τον Fernando Torres. Η απόδοσή του είναι πολύ καλύτερη κόντρα στις μεγάλες ομάδες και επομένως ο Ισπανός θα παίξει σημαντικό ρόλο στην έκβαση της αναμέτρησης.

Κάποιοι σχολιάζουν ότι η Liverpool κάνει ένα βήμα μπροστά και δύο πίσω τις τελευταίες εβδομάδες. Μετά την νίκη κόντρα στην Chelsea, η ομάδα δεν είχε ανακάμψει πλήρως. Ο Roy Hodgson ελπίζει ότι η ομάδα του μπορεί να στηριχτεί στην νίκη σε βάρος της West Ham. Είναι δύσκολο για την Liverpool να πάρει την νίκη μέσα στο White Hart Lane, μπορεί όμως να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Οι προτάσεις του Andy Gray: Υπέρ της ισοπαλίας, σε απόδοση 3,50 στο ανταλλακτήριο της Betfair, με Ακριβές Σκορ 1-1, σε απόδοση 7,60. Υπέρ του Under 2.5 γκολ, σε απόδοση 1,89

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x