Andy Gray

Andy Gray: Ανοιχτό παιχνίδι στο Βίλα Παρκ

Ο Andy Gray αναλύει αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν το Σάββατο στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Premier League, με βάση τις αποδόσεις που προσφέρονται στο ανταλλακτήριο της Betfair.

Ο Andy Gray αναλύει αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν το Σάββατο στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Premier League, με βάση τις αποδόσεις που προσφέρονται στο ανταλλακτήριο της Betfair.

Aston Villa - Arsenal

Είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις του Σαββατοκύριακου και μάλλον ένα από τα πιο ανοιχτά παιχνίδια της σεζόν.

Κόντρα στην United, η Villa έπαιξε ανοιχτά και επιθετικά και ήταν πραγματικά άτυχη, μην κατορθώνοντας να κερδίσει την ομάδα του Sir Alex. Από την άλλη πλευρά είναι πολύ δύσκολο να προβλέψει κανείς το πως θα παρουσιαστεί η Arsenal και μάλλον θα παίξει ρόλο η μεσοβδόμαδη ήττα της στο Champions League.

Όταν ήταν στην τεχνική ηγεσία της Liverpool, ο Gerard Houllier ήταν γνωστός για τον σφιχτό τρόπο παιχνιδιού. Ωστόσο, δεν εκπλήσσομαι ότι ως προπονητής της Villa έχει υιοθετήσει ένα πιο ανοιχτό αγωνιστικό στυλ. Εκτιμώ ότι η Villa θα δώσει βαρύτητα στην άμυνα, αλλά οι τραυματισμοί που την ταλαιπωρούν, θα την αναγκάσουν να παίξει ανοιχτά. Όπως και να έχει, η Villa είναι ιδανική στις αντεπιθέσεις και εάν η Arsenal δεν ξεπεράσει διάφορα προβλήματα, θα αντιμετωπίσει δυσκολίες.

Πριν από δύο εβδομάδες πίστευα ότι η Arsenal μπορούσε να νικήσει μέσα στο Goodison Park - τα πράγματα όμως είναι διαφορετικά για την επικείμενη αναμέτρηση. Βασικό πρόβλημά της είναι ότι δεν μπορεί να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της στα εκτός έδρας παιχνίδια. Στην επίθεση, οι Κανονιέρηδες με τον εντυπωσιακό Marouane Chamakh, δεν έχουν πρόβλημα. Στην άμυνα όμως κάνουν θεμελιώδη λάθη. Ο Arsene Wenger θα είναι απογοητευμένος καθώς θα στερηθεί για τρεις εβδομάδες τον Cesc Fabregas και ίσως στηριχτεί περισσότερο στον Robin Van Persie.

Είναι πιθανό να δούμε κάτι ανάλογο, όπως η ισοπαλία των Villa - Manchester United, πριν από δύο εβδομάδες. Βέβαιο είναι ότι οι γηπεδούχοι θέλουν την νίκη, αλλά ο Arsene Wenger θα προσπαθήσει να αναστήσει την ομάδα του και θα είναι ευτυχής με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Οι προτάσεις του Andy Gray:
Υπέρ της ισοπαλίας, σε απόδοση 3,45 στο ανταλλακτήριο της Betfair, με Ακριβές Σκορ 2-2, σε απόδοση 16,50
Υπέρ του να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, σε απόδοση 1,74

Bolton - Blackpool: Η Blackpool επικράτησε την περασμένη εβδομάδα της Wolves και συνέχισε την εξαιρετική της φετινή πορεία. Το Reebok είναι μια δύσκολη έδρα, πολύ περισσότερο μάλιστα όταν η Bolton είναι φορμαρισμένη.

Πρόταση: Υπέρ του να κερδίσει η Bolton σε απόδοση 1,65 στο ανταλλακτήριο, με Ακριβές Σκορ 2-1, σε απόδοση 9,00

Everton - West Brom: Η West Brom εμφανίζεται αποδυναμωμένη και θα ποντάρω στην παλιά μου ομάδα ώστε να επιστρέψει στις νίκες στο Goodison.

Πρόταση: Υπέρ του να κερδίσει η Everton σε απόδοση 1,63 στην Betfair, με Ακριβές Σκορ 2-0, σε απόδοση 8,40

Fulham - Birmingham: Η Fulham με προπονητή τον Mark Hughes είναι πραγματικά απρόβλεπτη και εκτιμώ ότι η Birmingham μπορεί να στηριχτεί στην νίκη του περασμένου Σαββατοκύριακου, κόντρα στην Chelsea.

Πρόταση: Υπέρ του να κερδίσει η Birmingham, σε απόδοση 4,10 στο ανταλλακτήριο της Betfair, με Ακριβές Σκορ 0-1, σε απόδοση 11,00

Manchester United - Blackburn: Η United παραμένει αήττητη αυτή την σεζόν. Δεν είναι εντυπωσιακή στο Old Trafford το τελευταίο διάστημα, αλλά νομίζω ότι θα πάρει εύκολα την νίκη.

Πρόταση: Υπέρ του να κερδίσει η Manchester United, σε απόδοση 1,30, με Ακριβές Σκορ 2-0, σε απόδοση 7,00

Stoke - Manchester City: Η νίκη της City κόντρα στην Fulham ήταν ζωτικής σημασίας για το ηθικό της ομάδας και για τις προοπτικές κατάκτησης του πρωταθλήματος. Το να νικήσει η City στο Britannia είναι δύσκολο, αλλά νομίζω ότι οι παίκτες του Mancini θέλουν να βρεθούν στην κορυφή.

Πρόταση: Υπέρ του να κερδίσει η Manchester City, σε απόδοση 2,30 στο ανταλλακτήριο της Betfair, με Ακριβές Σκορ 1-2, σε απόδοση 10,00

West Ham United - Wigan: Η West Ham πρέπει να κερδίσει. Οι οπαδοί της αξίζουν μια αφορμή για να πανηγυρίσουν και θεωρώ ότι ο προπονητής της δεν κάνει και τόσο άσχημα την δουλειά του. Ποντάρω σε νίκη των γηπεδούχων.

Πρόταση: Υπέρ του να κερδίσει η West Ham, σε απόδοση 2,04, με Ακριβές Σκορ 2-0, σε απόδοση 10,50

Wolves - Sunderland: Είναι μία δύσκολη αναμέτρηση. Η Wolves είναι αρκετά άτυχη, ενώ η Sunderland δεν παρουσιάζεται σταθερή: την μία εβδομάδα έχει μια εξαιρετική εμφάνιση και καταφέρνει να κερδίσει την Chelsea, ενώ την επομένη αναδεικνύεται ισόπαλη με την Everton στο γήπεδό της. Ποντάρω στο να καταφέρει ο Mick McCarthy να πάρει έναν βαθμό κόντρα στον παλιό του σύλλογο.

Πρόταση: Υπέρ της ισοπαλίας, σε απόδοση 3,35 στο ανταλλακτήριο της Betfair, με Ακριβές Σκορ 1-1, σε απόδοση 7,20

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x