Stoiximan Super League

Τα είπαν (και) για μεταγραφή στον Παναθηναϊκό

Το ενδεχόμενο περαιτέρω μεταγραφικής ενίσχυσης εξετάζεται στον Παναθηναϊκό. Ο Γιάννης Αλαφούζος πήγε στο Κορωπί κι είχε κουβέντα εφ’ όλης της ύλης με Αναστασίου, Βόκολο, Φύσσα και Σαραβάκο

Σύσκεψη γενικού περιεχομένου, απ’ την οποία δεν έλειψε και η συζήτηση για περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση, έγινε το Σάββατο στον Παναθηναϊκό.

Σε συνέχεια της κουβέντας που είχε γίνει στο Βέλγιο μετά τη ρεβάνς με την Μπριζ, ο Γιάννης Αλαφούζος βρέθηκε στο Κορωπί και συζήτησε ενδελεχώς με τους Αναστασίου, Φύσσα, Βόκολο και Σαραβάκο.

Αφού αναζητήθηκαν και πάλι τα αίτια του αποκλεισμού, ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» εξέφρασε μεν την απογοήτευσή του γι’ αυτόν, αλλά και την ανάγκη να προχωρήσει η ομάδα μπροστά. Αφού εξέφρασε λοιπόν την εμπιστοσύνη του στους υπεύθυνους του σχεδιασμού της ομάδας, συζήτησε μαζί τους το ενδεχόμενο περαιτέρω μεταγραφικής ενίσχυσης.

Έτσι, ο Παναθηναϊκός θα έχει ανοιχτά τα μάτια του στην αγορά και μόνο απίθανο δεν θεωρείται να κινηθεί μέχρι τα τέλη Αυγούστου για έναν ακόμα παίκτη, που θα είναι έτοιμος ωστόσο να μπει γρήγορα στην ομάδα και να τη βοηθήσει άμεσα να αυξήσει την ανταγωνιστικότητά της.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x