Stoiximan Super League

Ζέκα: «Όλα θα κριθούν στο γήπεδο

Ο Παναθηναϊκός έχει την εμπειρία, όμως όπως τόνισε ο Κάρλος Ζέκα θα πρέπει να την δείξει και στο γήπεδο για να αποκλείσει την Καμπάλα.

Στην προσπάθεια που χρειάζεται από τον ίδιο και τους συμπαίκτες του για να περάσουν το εμπόδιο της Καμπάλα αναφέρθηκε ο Κάρλος Ζέκα. Ο Πορτογάλος μέσος, μιλώντας στην ιστοσελίδα «Qafqazinfο» του Αζερμπαϊτζάν, σχολίασε τις αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού κόντρα στην Καμπάλα.

Παρότι, όπως τόνισε δεν γνωρίζει πολλά για την αντίπαλο των πράσινων, σχολίασε πως η εμπειρία της ομάδας του Γιάννη Αναστασίου πρέπει να φανεί και στο γήπεδο ώστε να «σφραγιστεί» το εισιτήριο για τους ομίλους του Europa.

«Περιμένω δύο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Σίγουρα, η Καμπάλα δεν είναι εύκολος αντίπαλος. Φτάνει για πρώτη φορά σε αυτό το επίπεδο στην Ευρώπη. Η εμπειρία μπορεί να ευνοεί εμάς προκειμένου να φτάσουμε στον στόχο μας αλλά δεν αρκεί. Χρειάζεται πολύ προσπάθεια».

Για την ομάδα: «Δεν ξέρω κάποιον ποδοσφαιριστή συγκεκριμένα, αλλά είμαι βέβαιος πως διαθέτει ικανούς ποδοσφαιριστές και πρόκειται για καλή ομάδα. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας σύλλογος με συχνή ευρωπαϊκή παρουσία, αλλά τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στον αγωνιστικό χώρο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x