sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Το επεισοδιακό διαζύγιο Μάρκο Σίλβα και Σπόρτινγκ

Κάθε άλλο παρά φιλικά «χώρισαν» Σπόρτινγκ και Μάρκο Σίλβα. Το «πάτημα» της διοίκησης, οι εξηγήσεις του 37χρονου τεχνικού και η οριστική ρήξη που μπορεί να τους οδηγήσει στις δικαστικές αίθουσες.

Τέτοιο καιρό πριν από περίπου ένα χρόνο ο Μάρκο Σίλβα ανακοινώθηκε ως ο διάδοχος του Λεονάρντο Ζαρντίμ στον πάγκο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, με τον ανερχόμενο Πορτογάλο τεχνικό να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας έως το 2018. Οι δρόμοι τους όμως χώρισαν και το «διαζύγιο» δεν ήταν βελούδινο.

Μια σχέση που πέρασε από κρίση στη διάρκεια της σεζόν και παρά τον θετικό απολογισμό (με την κατάκτηση του Κυπέλλου) η διοίκηση της Σπόρτινγκ φαίνεται πως έψαχνε την αφορμή για να διακόψει της συνεργασία της με τον 37χρονο πριν προχωρήσει παρακάτω -κάτι που συνέβη μόλις πριν από λίγες ημέρες με την «αρπαγή» του Ζόρζε Ζέσους από την μισητή συμπολίτισσα, Μπενφίκα.

Ο Μάρκο Σίλβα δεν παρέστη σε συνάντηση με τη διοίκηση της Σπόρτινγκ στις 2 Ιουνίου και μολονότι ο ίδιος τόνισε ότι είχε ενημερώσει τον αθλητικό διευθυντή, Αουγκούστο Ινάσιο ότι την ίδια ημέρα θα βρίσκεται σε σεμινάριο προπονητών (στην πόλη Φατίμα) αυτό ήταν το «πάτημα» που αναζητούσαν για να καταγγείλουν το συμβόλαιό του.

Τα πορτογαλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως «η διαδικασία καταγγελίας της σύμβασης προβλέπεται να αποκτήσει χαρακτήρα μυθιστορήματος» προσθέτοντας πως αν δεν βρεθεί μια συμβιβαστική λύση για την αποζημίωση του Μάρκο Σίλβα τότε αναπόφευκτα «οι δύο πλευρές θα οδηγηθούν στα δικαστήρια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x