Δελτία Τύπου

Οι Κυριακάτικοι ήρωες

Πενήντα χρόνια δόξας και ανεπανάληπτων στιγμών. Πενήντα χρόνια μπάλας και συγκινήσεων που μόνο το ποδόσφαιρο μπορεί να προσφέρει. Φέτος συμπληρώνονται πέντε δεκαετίες από τη σαιζόν 1959-60, την πρώτη που διοργανώθηκε Εθνικό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, η γνωστή μας σε όλους «Α’ Εθνική».

Πενήντα χρόνια δόξας και ανεπανάληπτων στιγμών. Πενήντα χρόνια μπάλας και συγκινήσεων που μόνο το ποδόσφαιρο μπορεί να προσφέρει.

Φέτος συμπληρώνονται πέντε δεκαετίες από τη σαιζόν 1959-60, την πρώτη που διοργανώθηκε Εθνικό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, η γνωστή μας σε όλους «Α’ Εθνική».

Είκοσι χρόνια (1979-80) αργότερα το πρωτάθλημα γίνεται επαγγελματικό και την περίοδο 2006-07 ιδρύεται η Superleague.

Περισσότερες από 60 διαφορετικές ομάδες, χιλιάδες ποδοσφαιριστές και εκατοντάδες προπονητές πέρασαν από τα ελληνικά γήπεδα.

Ποιοι ήταν όμως οι κορυφαίοι; Ποιοι έγραψαν χρυσές σελίδες στην ποδοσφαιρική μας ιστορία, αλλά πολλοί σήμερα τους έχουν λησμονήσει;

Αναδείξτε ΕΣΕΙΣ τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές από καταβολής Α/ Εθνική ψηφίζοντας στο www.goldeneleven.gr.

Η ψηφοφορία θα ολοκληρωθεί στα τέλη Ιανουαρίου και οι Χρυσές Ενδεκάδες θα ανακοινωθούν και θα βραβευτούν στις 3 Φεβρουαρίου σε μια λαμπρή εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής.

Σε αυτήν την μοναδική βραδιά θα βρεθούν στον ίδιο χώρο για πρώτη φορά οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές που δοξάστηκαν στα ελληνικά γήπεδα, όλοι οι «Κυριακάτικοι ήρωες».

Είναι μία κοινή προσπάθεια της Superleague και του ΣΚΑΪ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x