Δελτία Τύπου

Νικητής Xbox 360 Holiday Value Bundle

Ο μεγάλος διαγωνισμός του sport-fm.gr ολοκληρώθηκε και έπειτα από κλήρωση αναδείχθηκε ο μεγάλος τυχερός.Ο νικητής του διαγωνισμού είναι ο κύριος Γεράσιμος Αθανασόπουλος με τηλ. …677, που έγινε κάτοχος της κορυφαίας κονσόλας Xbox 360 Elite μαζί με δύο εκπληκτικούς οικογενειακούς τίτλους δώρο, το Lego Batman και το Disney's Pure! Ο κύριος Αθανασόπουλος θα ειδοποιηθεί από τη γραμματεία του σταθμού για τον τρόπο που θα παραλάβει το δώρο του

Ο μεγάλος διαγωνισμός του sport-fm.gr ολοκληρώθηκε και έπειτα από κλήρωση αναδείχθηκε ο μεγάλος τυχερός.Ο νικητής του διαγωνισμού είναι ο κύριος Γεράσιμος Αθανασόπουλος με τηλ. …677, που έγινε κάτοχος της κορυφαίας κονσόλας Xbox 360 Elite μαζί με δύο εκπληκτικούς οικογενειακούς τίτλους δώρο, το Lego Batman και το Disney's Pure! Ο κύριος Αθανασόπουλος θα ειδοποιηθεί από τη γραμματεία του σταθμού για τον τρόπο που θα παραλάβει το δώρο του.

1 Xbox 360 Holiday Value Bundle
Εκτιμώμενη Λιανική Τιμή (με ΦΠΑ)*: 249,99€
Μια μοναδική προσφορά για περιορισμένο χρονικό διάστημα και σε περιορισμένη ποσότητα για τις φετινές γιορτές. Προσφέρει εκπληκτική οικογενειακή ψυχαγωγία με το Lego batman και το Disney's Pure δώρο μαζί με την κορυφαία Χbox 360 Elite κονσόλα.

Ασυναγώνιστη τιμή με μεγάλο όφελος και μια ολοκληρωμένη πρόταση για να μπείτε στο μαγικό κόσμο του Xbox τις φετινές γιορτές. Στο πακέτο περιλαμβάνονται:

1. Κονσόλα Xbox 360 Elite
2. Σκληρός δίσκος 120GB
3. 1 x Ασύρματο χειριστήριο σε μαύρο χρώμα
4. Ασύρματα ακουστικά/μικρόφωνο
5. Καλώδιο Ethernet
6. Καλώδιο Component A/V με Scart adapter
7. 2xAA μπαταρίες
8. Παιχνίδι "Lego Batman"
9. Παιχνίδι "Disney's Pure"

* Η παραπάνω τιμή είναι εκτιμώμενη τιμή λιανικής. Οι τιμές των προϊόντων Microsoft μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι διανομείς και οι μεταπωλητές των προϊόντων Microsoft, είναι ελεύθεροι να προσδιορίζουν την τιμή των προϊόντων που εμπορεύονται. Στην παραπάνω εκτιμώμενη λιανική τιμή συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 19%.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x