Δελτία Τύπου

Η Ηλεκτρονική παρουσιάζει το πρώτο κατάστημα του μέλλοντος

Το πρώτο future store, στην αγορά ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών. «Κάποιοι περιμένουν να έρθει το μέλλον. Κάποιοι το δημιουργούν τώρα». Με αυτό το απόλυτα στοχευμένο μήνυμα να κυριαρχεί στην νέα επικοινωνιακή της καμπάνια και να γίνεται πράξη στα καταστήματά της, η Ηλεκτρονική ξεκινά ένα νέο κύκλο στην αγορά ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, αλλάζοντας για μία ακόμα φορά τα δεδομένα.

Το πρώτο future store, στην αγορά ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών. «Κάποιοι περιμένουν να έρθει το μέλλον. Κάποιοι το δημιουργούν τώρα». Με αυτό το απόλυτα στοχευμένο μήνυμα να κυριαρχεί στην νέα επικοινωνιακή της καμπάνια και να γίνεται πράξη στα καταστήματά της, η Ηλεκτρονική ξεκινά ένα νέο κύκλο στην αγορά ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, αλλάζοντας για μία ακόμα φορά τα δεδομένα.

Το πρώτο future store του Ομίλου της Ηλεκτρονικής άνοιξε ήδη τις πύλες του στο πλήρως ανακαινισμένο κατάστημα της οδού Κηφισίας, όπου 20 χρόνια πριν λειτούργησε το κατάστημα που σηματοδότησε την έναρξη λειτουργίας της αλυσίδας, οδηγώντας στην ανάπτυξη της αγοράς ηλεκτρικών στην ευρύτερη περιοχή.

Το νέο κατάστημα της οδού Κηφισίας θα λειτουργεί πλέον σε τριπλάσιο εμβαδόν 1.600 τετραγωνικών μέτρων, θα εκτείνεται σε τρία επίπεδα και μέσα από μία σειρά καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών θα προσφέρει μία ολοκληρωμένη αγοραστική εμπειρία για το καταναλωτικό κοινό.

Η διαμόρφωση του καταστήματος βασίστηκε στη χρήση μοντέρνων, οικολογικών και τεχνολογικά αναβαθμισμένων στοιχείων τόσο για το εσωτερικό όσο και για το εξωτερικό του καταστήματος.

Τα εγκαίνια του πρώτου future store σημαίνουν και την παράλληλη ενίσχυση του οικολογικού προφίλ της Ηλεκτρονικής. Συγκεκριμένα, σε κάθε future store θα λειτουργεί στο εξής ένα καινοτόμο «eco point» το οποίο θα υποδεικνύει στο καταναλωτικό κοινό τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος. Το «eco point» θα φιλοξενεί υλικό και χρήσιμες συμβουλές από το WWF Ελλάς.

Οι υπηρεσίες που θα παρέχονται στο νέο κατάστημα αναβαθμίζονται, με την υπηρεσία VIP Service να καλύπτει τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών καταναλωτών, δίνοντας τη δυνατότητα αγορών σε οποιαδήποτε ώρα και ημέρα αλλά και τη δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης.

Επίσης, για την διευκόλυνση των επισκεπτών και την αναβαθμισμένη παρουσία των προϊόντων τους, οι μεγαλύτεροι κατασκευαστές λευκών και μαύρων συσκευών θα έχουν παρουσία μέσα από δικά τους ειδικά περίπτερα.

Η αγοραστική εμπειρία στο κατάστημα της Ηλεκτρονικής ενισχύεται με στοιχεία όπως η δυνατότητα δωρεάν σύνδεσης στο ίντερνετ μέσω Wi-Fi, η δυνατότητα να απολαύσει κανείς έναν καφέ από τη Νespresso ή ακόμα και να αθληθεί σε έναν από τους διαδρόμους γυμναστικής στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του δευτέρου ορόφου.

Μια ακόμα σημαντική καινοτομία του καταστήματος είναι ο υπόγειος χώρος του καταστήματος, που θα λειτουργήσει ως Gallery, φιλοξενώντας τακτικά διαφορετικές θεματικές εκθέσεις. Η Gallery θα είναι ανοιχτή καθόλη τη διάρκεια λειτουργίας του καταστήματος και θα υποστηρίζει ενεργά τα πολιτιστικά δρώμενα της πρωτεύουσας. Tον πρώτο μήνα λειτουργίας της η Gallery θα φιλοξενήσει έργα από την Urban Art II, ενισχύοντας τη σχέση πολιτισμού και τεχνολογίας.

Το νέο κατάστημα στην Λ. Κηφισίας δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας που σύντομα πρόκειται να αυξηθούν με το opening άλλων δύο νέων καταστημάτων στον Άλιμο και στο Ηράκλειο Κρήτης.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ηλεκτρονικής, κ. Γ. Στρούτσης, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που και πάλι αλλάζουμε τα δεδομένα στην αγορά ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, με το νέο μας future store. Παρά τις δεδομένες δύσκολες συνθήκες, θεωρούμε χρέος μας προς το καταναλωτικό κοινό να πρωτοπορούμε συνεχώς και να παρέχουμε μία ολοκληρωμένη αγοραστική εμπειρία για τον καθένα ξεχωριστά, μια εμπειρία που συνδυάζει τα κύρια χαρακτηριστικά του μέλλοντος: την τεχνολογία, την τέχνη και την οικολογία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x