Δελτία Τύπου

Το Παγκόσμιο Κύπελλο κολύμβησης στο Conn-x TV

Το Παγκόσμιο Κύπελλο κολύμβησης “FINA/ARENA Swimming World Cup 2009”, με τη συμμετοχή των κορυφαίων Μάϊκλ Φέλπς και Φραντσέσκα Πελεγκρίνι, αποκλειστικά στα αθλητικά κανάλια του Conn-x TV. Ένα από τα σπουδαιότερα ραντεβού των αστέρων του υγρού στίβου για το 2009, έρχεται αποκλειστικά στο πρόγραμμα των Conn-x TV Sport 1, Conn-x TV Sport 2 και Conn-x TV Sport 3, από την Παρασκευή 06 Νοεμβρίου 2009.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο κολύμβησης “FINA/ARENA Swimming World Cup 2009”, με τη συμμετοχή των κορυφαίων Μάϊκλ Φέλπς και Φραντσέσκα Πελεγκρίνι, αποκλειστικά στα αθλητικά κανάλια του Conn-x TV

Ένα από τα σπουδαιότερα ραντεβού των αστέρων του υγρού στίβου για το 2009, έρχεται αποκλειστικά στο πρόγραμμα των Conn-x TV Sport 1, Conn-x TV Sport 2 και Conn-x TV Sport 3, από την Παρασκευή 06 Νοεμβρίου 2009.

Μετά το Ντέρμπαν της Νοτίου Αφρικής, η σειρά του Παγκοσμίου Κυπέλλου κολύμβησης συνεχίζεται για δυο ημέρες στη Μόσχα. Στην κλειστή πισίνα των εγκαταστάσεων του αθλητικού κέντρου Olympiskii, αθλητές και αθλήτριες, προερχόμενοι από 45 χώρες του πλανήτη θα κυνηγήσουν τα μετάλλια και τα σπουδαία ρεκόρ.

Στους άνδρες ξεχωρίζουν οι συμμετοχές του Μάϊκλ Φέλπς, του Πίτερ Μάρσαλ από τις ΗΠΑ, του Τζόρτζ Ντου Ράντ από τη Νότιο Αφρική, του Σουηδού Στέφαν Νίστραντ και του Ιταλού Φιλίπο Μανίνι. Στις γυναίκες, η Φραντσέσκα Πελεγκρίνι από την Ιταλία, η αμερικανίδα Τζέσικα Χάρντι, η Νοτιοαφρικανή Κάθριν Μίκλιμ, η Χινκελίν Σρέντερ από την Ολλανδία και η Σουηδέζα Τερές Αλσχάμαρ, θα μονομαχήσουν για την πρωτιά κόντρα στο χρονόμετρο.

Μετά τη Μόσχα, τα μεγαλύτερα ονόματα της πισίνας, θα δώσουν ραντεβού 10 και 11 Νοεμβρίου στη Στοκχόλμη, ενώ για τις 14 και 15 Νοεμβρίου οι μέτρ της κολύμβησης, θα συναντηθούν για ένα ακόμη σούπερ σόου στις πισίνες του Βερολίνου.

Συνημμένο, θα βρείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων των καναλιών του Conn-x TV, έως 02 Δεκεμβρίου 2009.

Συντονιστείτε στις νέες αθλητικές συχνότητες και παρακολουθήστε, συναρπαστικές αναμετρήσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x