Δελτία Τύπου

«Γίνε μέρος του παιχνιδιού» με την Carlsberg

Κέρδισε ένα ταξίδι δύο διανυκτερεύσεων και παρακολούθησε από κοντά το μεγάλο ντέρμπι Liverpool - Manchester United στα VIP του Anfield Road στις 25 Οκτωβρίου.

Κέρδισε ένα ταξίδι δύο διανυκτερεύσεων και παρακολούθησε από κοντά το μεγάλο ντέρμπι Liverpool - Manchester United στα VIP του Anfield Road στις 25 Οκτωβρίου.

Η μπύρα Carlsberg σου δίνει την ευκαιρία να ζήσεις από κοντά τη συναρπαστική ατμόσφαιρα στη μεγάλη αναμέτρηση του αγγλικού ποδοσφαίρου Liverpool - Manchester United στο «θρυλικό» Anfield στις 25 Οκτωβρίου 2009.

H Carlsberg με τον διαγωνισμό «Γίνε μέρος του παιχνιδιού» δίνει την ευκαιρία έως τις 15 Οκτωβρίου 2009 στους λάτρεις της στρογγυλής θεάς να συμμετέχουν στο διαγωνισμό και να ζήσουν τον παλμό της αναμέτρησης Liverpool - Manchester United, απλά απολαμβάνοντας μια μπύρα Carlsberg!

«Γίνε μέρος του παιχνιδιού»! Κέρδισε ένα ταξίδι δύο διανυκτερεύσεων και παρακολούθησε από κοντά το μεγάλο ντέρμπι Liverpool - Manchester United στις 25 Οκτωβρίου. Στείλε SMS στο 54745 τα 4 πρώτα νούμερα από κάθε συσκευασία Carlsberg μαζί με το ονοματεπώνυμό σου και μάθε στη στιγμή αν είσαι εσύ ο μεγάλος τυχερός. Ένας υπερτυχερός νικητής κερδίζει κάθε εβδομάδα ένα πλήρες VIP πακέτο φιλοξενίας δύο διανυκτερεύσεων.
Ο τυχερός αριθμός βρίσκεται κάτω από την ημερομηνία λήξης. Σχετικές πληροφορίες στα σημεία πώλησης Carlsberg.

Η Carlsberg αποτελεί, χορηγό της Liverpool FC από το 1992, ενώ η σχέση της μπύρας Carlsberg με το ποδόσφαιρο ξεκίνησε τη δεκαετία του 1970 και μέχρι σήμερα υποστηρίζει το αγώνισμα αναπτύσσοντας μεγάλη χορηγική δραστηριότητα σε ομάδες και διεθνείς διοργανώσεις.

Η Carlsberg κάνει την απόλαυση «μέρος του παιχνιδιού» και σε προσκαλεί να ζήσεις μια μοναδική εμπειρία!

Carlsberg. “Probably the best beer in the world”.

Επισκεφθείτε: http://www.partofthegame.tv και http://www.carlsberg.com


Ο Όμιλος Carlsberg είναι ένας από τους ηγετικούς ομίλους στον χώρο της ζυθοποιίας, με ευρύ χαρτοφυλάκιο μαρκών μπύρας και ελαφρών ποτών, μεταξύ των οποίων και η CARLSBERG, TUBORG, BALTIKA και KRONENBOURG, 4 από τις 10 κορυφαίες μάρκες της Ευρώπης. Ο ακρογωνιαίος λίθος του χαρτοφυλακίου του Ομίλου, η μπύρα CARLSBERG, είναι ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα προϊόντα στον κόσμο. Περισσότεροι από 40.000 άνθρωποι απασχολούνται στον Όμιλο Carlsberg, τα προϊόντα του οποίου πωλούνται σε περισσότερες από 150 αγορές ανά τον κόσμο. Το 2008 Ο Όμιλος Carlsberg πούλησε περισσότερα από 126 εκατομμύρια εκατόλιτρα μπύρας και πάνω από 104 εκατομμύρια μπουκάλια μπύρας ημερησίως.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.carlsberggroup.com.

H Μύθος Ζυθοποιία είναι η δεύτερη μεγαλύτερη ζυθοποιία στην Ελλάδα η οποία το 2008 έγινε μέλος του Ομίλου Carlsberg, 4ου στον κόσμο και ενός από τους μεγαλύτερους Ομίλους ζυθοποιίας στην Ευρώπη. Με ιδιόκτητη μονάδα παραγωγής στη Θεσσαλονίκη, με δυναμικότητα παραγωγής 11 εκατομμυρίων κιβωτίων ετησίως, παράγει τις δημοφιλείς μπύρες Mythos, Mythos Red, Kaiser και Henninger, τις οποίες διανέμει στη χώρα μας. Η Μύθος Ζυθοποιία εξάγει τη μπύρα Mythos, την πιο διάσημη Ελληνική μπύρα στον κόσμο, σε 30 χώρες.
Διαβάστε περισσότερα στο www.mythosbrewery.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x