Δελτία Τύπου

Το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα της Ηλεκτρονικής είναι «στον αέρα»

«Στον αέρα» βρίσκεται το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα της Ηλεκτρονικής, που σχεδιάστηκε με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού, μέσα από έναν πλήρη και αξιόπιστο δικτυακό τόπο. Ο επισκέπτης του νέου ηλεκτρονικού καταστήματος έχει τη δυνατότητα να περιηγηθεί σε ένα «φιλικό προς το χρήστη» περιβάλλον, με σωστή και εύκολη προϊοντική κατηγοριοποίηση.

4.000 ενεργά προϊόντα με φωτογραφίες και πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά διατίθενται ήδη στο νέο ηλεκτρονικό κατάστημα.

«Στον αέρα» βρίσκεται το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα της Ηλεκτρονικής, που σχεδιάστηκε με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού, μέσα από έναν πλήρη και αξιόπιστο δικτυακό τόπο. Ο επισκέπτης του νέου ηλεκτρονικού καταστήματος έχει τη δυνατότητα να περιηγηθεί σε ένα «φιλικό προς το χρήστη» περιβάλλον, με σωστή και εύκολη προϊοντική κατηγοριοποίηση. Ταυτόχρονα, έχει τη δυνατότητα αναζήτησης και εφαρμογής φίλτρων μέσα από 4.000 ενεργά προϊόντα, με φωτογραφίες και πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά.

Επίσης, οι χρήστες του ηλεκτρονικού καταστήματος μπορούν να χρησιμοποιήσουν μια σειρά από λειτουργίες, όπως: τη δυνατότητα άμεσης αποστολής πληροφοριών σε φίλους τους, την αποθήκευση των αγαπημένων τους προϊόντων, τον σχολιασμό των προϊόντων αλλά και τη σηματοδότηση τους. Η διαδικασία αγοράς ολοκληρώνεται σε 4 πολύ απλά βήματα και ο καταναλωτής μπορεί να παρακολουθεί την εξέλιξη της σε όλη τη διαδικασία. Ακόμη, για όσο χρόνο διαρκεί η επίσκεψη στο ηλεκτρονικό κατάστημα, υπάρχει δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας με το τμήμα υποστήριξης πελατών μέσω live chat. Η υπηρεσία live chat δημιουργήθηκε για να αναβαθμίσει το customer service, που αποτελεί και έναν από τους πρωταρχικούς στόχους της Ηλεκτρονικής.

Ο ανανεωμένος δικτυακός τόπος έχει την ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση με πριν (www.electroniki.gr) αλλά έχει δώσει μεγαλύτερη έμφαση στο εικαστικό μέρος, στο σωστό product mix, στην ευκολία χρήσης του δικτυακού τόπου καθώς και στην άμεση εξυπηρέτηση των πελατών.

Η Διευθύντρια Marketing της Ηλεκτρονικής κα Λίνα Στοϊλου δήλωσε σχετικά: «Δίνουμε ιδιαίτερη βάση στην ψηφιακή εποχή και στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή. Το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα αποτελεί για εμάς ένα νέο business section. Στόχος της Ηλεκτρονικής ήταν και παραμένει η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης του καταναλωτικού κοινού. Το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα δίνει τη δυνατότητα να φτάνουν τα προϊόντα μας σε κάθε νοικοκυριό με άνεση και ευκολία, μειώνοντας σημαντικά την επιβάρυνση στο περιβάλλον».

Πληροφορίες για την Ηλεκτρονική

Η Ηλεκτρονική Α.Ε.Ε. είναι η μεγαλύτερη ελληνική αλυσίδα στο κλάδο της και κατέχει το 15% του μεριδίου αγοράς στην Ελλάδα, το 6 % στη Κύπρο και το 3% στη Σερβία. Η εταιρεία δραστηριοποιείται με τη σύγχρονη εμπορική της υπόσταση από το 1989 ενώ η ιστορία της βρίσκεται στις αρχές της δεκαετίας του 1950, οπότε και ξεκίνησε η λειτουργία της ως κατάστημα ηλεκτρικών ειδών. Στους τομείς εμπορίας της Ηλεκτρονικής συγκαταλέγονται ηλεκτρικές οικιακές συσκευές, συσκευές εικόνας και ήχου, ειδών τηλεφωνίας, κλιματιστικών, μικροσυσκευών, multimedia. Στον Όμιλο της Ηλεκτρονικής ανήκει πλέον και το 100% της Σαραφίδης Α.Ε. καθώς και δύο θυγατρικές σε Κύπρο και Σερβία.

Το δίκτυο της αποτελείται στην Ελλάδα από 51 καταστήματα με το σήμα Ηλεκτρονική, 10 νέα καταστήματα με το σήμα Σαραφίδης, 3 καταστήματα στη Κύπρο καθώς και 3 στη Σερβία. Περισσότεροι από 700.000 επισκέπτες περνάνε τις πύλες τον καταστημάτων της κάθε χρόνο. Αποστολή της εταιρείας είναι και θα παραμένει η παροχή μοναδικής καταναλωτικής εμπειρίας στους πελάτες της, η προσφορά των καλύτερων προϊόντων στις καλύτερες τιμές καθώς και η ταυτόχρονη διασφάλιση των συμφερόντων των μετόχων της.

Η Ηλεκτρονική αποτελεί μία από τις πλέον εύρωστες αμιγώς ελληνικές επιχειρήσεις απασχολώντας 950 άτομα σε Ελλάδα, Κύπρο και Σερβία.

Για περισσότερες πληροφορίες και αγορές από το ηλεκτρονικό κατάστημα επισκεφθείτε το www.electroniki.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x