Δελτία Τύπου

SCORPIO, το άρωμα που σε στέλνει ... Λονδίνο !

Ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και το άρωμα Scorpio προσφέρουν σε έναν τυχερό ακροατή ένα ταξίδι στο Λονδίνο για δύο άτομα, όπου θα παρακολουθήσουν τον ποδοσφαιρικού αγώνα της Chelsea με τη Hull στα πλαίσια του Αγγλικού πρωταθλήματος. Ο τυχερός θα αναδειχθεί μέσω διαγωνισμού που θα διεξάγει ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Ο διαγωνισμός ξεκινά τη Δευτέρα 10 Νοεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι τη Τρίτη 9 Δεκεμβρίου οπότε και θα διεξαχθεί η κλήρωση. Οι ακροατές μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή με sms, γράφοντας super κενό Ονοματεπώνυμο και στέλνοντάς το στο 19 000

Ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και το άρωμα Scorpio προσφέρουν σε έναν τυχερό ακροατή ένα ταξίδι στο Λονδίνο για δύο άτομα, όπου θα παρακολουθήσουν τον ποδοσφαιρικού αγώνα της Chelsea με τη Hull στα πλαίσια του Αγγλικού πρωταθλήματος.
Ο τυχερός θα αναδειχθεί μέσω διαγωνισμού που θα διεξάγει ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Ο διαγωνισμός ξεκινά τη Δευτέρα 10 Νοεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι τη Τρίτη 9 Δεκεμβρίου οπότε και θα διεξαχθεί η κλήρωση. Οι ακροατές μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή με sms, γράφοντας super κενό Ονοματεπώνυμο και στέλνοντάς το στο 19 000. Το δώρο του διαγωνισμού περιλαμβάνει τα εισιτήρια για την παρακολούθηση του αγώνα, τριήμερη διαμονή στο Λονδίνο με δύο διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο, αεροπορικά εισιτήρια και μεταφορά στο Λονδίνο, όλα δωρεάν. Ο Νοέμβριος είναι ο μήνας του «Σκορπιού» και το άρωμα του Scorpio έχει την τιμητική του, με γοητεία που αιχμαλωτίζει! Πάρε μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό του Scorpio και του NovaΣΠΟΡ FM.

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ:

1. Στο Διαγωνισμό «SCORPIO – Ταξίδι» (εφεξής ο «Διαγωνισμός»), τον οποίο διοργανώνει ο ραδιοφωνικός σταθμός «NovaΣΠΟΡ FM» (εφεξής ο «Σταθμός»), που εδρεύει στην Καλλιθέα (Δαβάκη 58, 17 672 Καλλιθέα), σε συνεργασία με την «RILKEN Α.Ε.» (εφεξής η «RILKEN»), που εδρεύει στη Κηφισιά (Μάτσα 10, 14564 Κηφισιά), δύνανται να συμμετάσχουν όλοι όσοι αποστείλουν SMS στον αριθμό «19000» γράφοντας «super κενό ονοματεπώνυμο», ενώ κάθε συμμετέχων έχει δικαίωμα μιας συμμετοχής. Η διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται από τις 10/11/08 έως και τις 9/12/08 και ώρα 16:30. Εξαιρούνται από την απονομή των δώρων οι εργαζόμενοι στο NovaΣΠΟΡ FM, στη RILKEN, οι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο του άρθρου 13 του Ν. 2472/1997 και όσοι ρητά δηλώσουν ότι δεν επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Διαγωνισμό.
2. Η κλήρωση θα λάβει χώρα την Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2008, μετά τις 16:30, στο studio του σταθμού κατά τη διάρκεια της ζωντανής εκπομπής «Μπαμ και Κάτω». Η RILKEN δικαιούται να ματαιώσει την κλήρωση ή να μεταβάλει την ημερομηνία διεξαγωγής της ή να αντικαταστήσει τα προσφερόμενα δώρα με άλλα ίσης αξίας, κατόπιν έγκαιρης σχετικής ενημέρωσης μέσω του «Σταθμού».
3. Κατά την κλήρωση θα αναδειχθεί ο νικητής του Διαγωνισμού, ενώ θα κληρωθεί και ένας αναπληρωματικός, στον οποίο θα διατεθεί, το δώρο του πρώτου νικητή στην περίπτωση κωλύματος του τελευταίου. Ο τυχερός της κλήρωσης θα ειδοποιηθεί από τη RILKEN τηλεφωνικά στον αριθμό του κινητού τηλεφώνου από το οποίο έχει αποστείλει το SMS, και εφόσον συναινέσει σχετικά με την αποδοχή του δώρου κατά την διάρκεια της παραπάνω τηλεφωνικής επικοινωνίας, η RILKEN θα ζητά από αυτόν να της γνωστοποιήσει τα στοιχεία της ταυτότητας του προκειμένου να πραγματοποιηθεί η διαδικασία απονομής του δώρου σύμφωνα με τους παρόντες όρους, ενώ παράλληλα θα υπάρξει και σχετική ανακοίνωση από το «Σταθμό».
4. Ο τυχερός του Διαγωνισμού θα κερδίσει το εξής δώρο:
1 τυχερός θα κερδίσει ένα τριήμερο ταξίδι (2 διανυκτερεύσεις) στην Αγγλία, για δύο άτομα. Αναλυτικά θα τους παρασχεθούν δύο δωρεάν εισιτήρια για τον αγώνα Chelsea vs Hull, που θα διεξαχθεί στο Stanford Bridge, στο Λονδίνο, στις 7 Φεβρουαρίου 2009. Επίσης, θα τους παρασχεθούν δωρεάν τα αεροπορικά εισιτήρια για τη μεταφορά του από την Αθήνα στο Λονδίνο και από το Λονδίνο στην Αθήνα, με απευθείας πτήσεις (συμπεριλαμβάνονται οι φόροι αεροδρομίου), δύο διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο, με πρωινό και η μεταφορά τους από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο και από το ξενοδοχείο στο αεροδρόμιο.
5. Σε περίπτωση που ο νικητής για οποιονδήποτε λόγο δεν παραλάβει το δώρο του, ανεξαρτήτως κατηγορίας κατά τρόπο που θα υποδειχθεί, μέσα σε δύο ημέρες (2) από την σχετική τηλεφωνική ειδοποίησή του ή αποβεί άκαρπη κάθε προσπάθεια ειδοποίησής του για διάστημα δύο (2) ημερών από την ως άνω κλήρωση, το δώρο του θα διατεθεί στον αναπληρωματικό νικητή σύμφωνα με τα προαναφερόμενα.
6. Διευκρινίζεται ότι το δώρο δεν είναι μεταβιβάσιμο κατά βούληση του νικητή και δεν μπορεί να εισπραχθεί σε μετρητά. Η RILKEN επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να μεταβάλλει κάθε λεπτομέρεια, ουσιώδη ή μη των δώρων κατόπιν σχετικής ενημέρωσης μέσω του «Σταθμού» και σαφώς πριν τη διεξαγωγή της κλήρωσης.
7. Η απονομή του δώρου στον νικητή συνεπάγεται την παροχή εκ μέρους του συμμετέχοντα ρητής και ανεπιφύλακτης συναίνεσης του στην επεξεργασία από την RILKEN, μέσω των ίδιων ή μέσω άλλου προσώπου που θα ορίσει η RILKEN, των δηλωθέντων στοιχείων του νικητή, δια μερικώς αυτοματοποιημένων μέσων, με αποκλειστικό σκοπό την απονομή του δώρου σύμφωνα με τους παρόντες όρους. Ο νικητής έχει τα δικαιώματα ενημέρωσης, πρόσβασης και αντίρρησης των άρθρων 10,11 & 12 του ν.2472/1997.
8. Η RILKEN διατηρεί το δικαίωμα, σύμφωνα με τη δική της κρίση και μόνο, να ακυρώσει οποιαδήποτε συμμετοχή θεωρεί ότι αντιβαίνει στους επίσημους όρους και τις προϋποθέσεις της κλήρωσης ή βλάπτει την ορθή και αμερόληπτη διεξαγωγή του Διαγωνισμού.
9. Η RILKEN διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τους όρους του παρόντος, ή/και τον τρόπο διεξαγωγής του Διαγωνισμού, εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο. Κάθε τέτοια τροποποίηση θα ισχύει από τη δημοσίευση των τροποποιημένων όρων μέσω της ιστοσελίδας www.sport-fm.gr.
10. Η RILKEN διατηρεί το δικαίωμα να ανακοινώσει το όνομα του νικητή στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και να τον καλέσει να συμμετέχει σε δραστηριότητες Δημοσίων Σχέσεων, για την προώθηση του προϊόντος. Λαμβάνοντας μέρος στη συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια, ο νικητής αποδέχεται ρητά τον όρο ότι η εικόνα του μπορεί να χρησιμοποιηθεί για λόγους δημοσιότητας, καθώς και ότι ο ίδιος παραμένει διαθέσιμος για συνεντεύξεις των ΜΜΕ, εάν αυτό του ζητηθεί. Το πάσης φύσεως φωτογραφικό ή οπτικοακουστικό υλικό με την εικόνα ή τη φωνή του νικητή που έχει αποκτηθεί από τη RILKEN στα πλαίσια του Διαγωνισμού μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους υπεύθυνους της προωθητικής ενέργειας, χωρίς καμία χρέωση. Άρνηση του νικητή να συμμετάσχει σε σχετικό διαφημιστικό πρόγραμμα ή άλλη ανακοίνωση ή άρνηση να περιληφθεί το όνομα ή / και η φωτογραφία του σε καταχωρήσεις εφόσον κληθεί για τούτο, νομιμοποιεί τη RILKEN να αρνηθεί την χορήγηση του δώρου.
11. Η RILKEN διατηρεί το δικαίωμα να επικοινωνήσει με οποιοδήποτε τρόπο με τους συμμετέχοντες στην κλήρωση για την προώθηση των προϊόντων της και ο εκάστοτε συμμετέχων παρέχει ανεπιφύλακτα προς τη RILKEN τη συναίνεσή του προς τούτο.
12. Η συµµετοχή στο διαγωνισµό δεν απαιτεί την απόκτηση ή χρήση προϊόντων της RILKEN.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x