Δελτία Τύπου

Ταξίδι στην Κύπρο... με τον NovaΣΠΟΡ FM 94,6

Το πρώτο αθλητικό ραδιόφωνο της χώρας, ο NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και ο Κ.Ο.Τ. στέλνουν δύο τυχερά ζευγάρια ακροατών στην πανέμορφη και ρομαντική Κύπρο.

Το πρώτο αθλητικό ραδιόφωνο της χώρας, ο NovaΣΠΟΡ FM 94.6, στέλνει δύο τυχερά ζευγάρια ακροατών στην πανέμορφη και ρομαντική Κύπρο.

Στέλνοντας sms super κενό ονοματεπώνυμο στο 19000 κατά τη διάρκεια της εκπομπής των Μιχάλη Λεάνη και Κώστα Παπαγεωργίου, “Μάλλινη Επανάσταση” οι ακροατές μπαίνουν αυτόματα στην κλήρωση για να κερδίσουν ένα ταξίδι για δύο άτομα στο νησί της Αφροδίτης.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις 20 έως τις 31 Οκτωβρίου. Η κλήρωση για το πρώτο ζευγάρι θα γίνει την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου, ενώ η κλήρωση για το δεύτερο ζευγάρι θα διεξαχθεί την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου.

Μεταξύ 1 Νοεμβρίου και 12 Δεκεμβρίου οι νικητές του διαγωνισμού θα ταξιδέψουν στην Κύπρο, το ολόχρονα ηλιόλουστο νησί «της αγάπης και του ονείρου», με ιστορία 10.000 χρόνων και απαράμιλλη φυσική ομορφιά.
Εκεί θα απολαύσουν τη διαμονή στο St George, ένα εκπληκτικό ξενοδοχείο πέντε αστέρων, που προσφέρει όλες τις ανέσεις που θα μπορούσε να αναμένει ο σύγχρονος ταξιδιώτης, και κάτι παραπάνω!

Από ονειρεμένες πισίνες, κήπους και παραλίες μέχρι την τελευταία λέξη σε κέντρα θαλασσοθεραπείας. Το παραθαλάσσιο συγκρότημα είναι μοναδικό, χαρακτηρίζεται από καινοτόμο διαχρονικό διάκοσμο, άψογη εξυπηρέτηση, εξαιρετικές εγκαταστάσεις που παρέχουν πολλές διευκολύνσεις και έντονη αίσθηση του τόπου.

Το St. George Hotel είναι ένα ξενοδοχείο που τα έχει όλα! Το lobby του ξενοδοχείου είναι διαχωρισμένο σε δύο επίπεδα και προσφέρει μια ατμόσφαιρα με καθαρά chill-out χαρακτήρα και άπλετη θέα στη θάλασσα και σε αξιοθέατα εκατοντάδων χρόνων.
Με την τελευταία λέξη του design, με κομψή, μοντέρνα επίπλωση και φωτισμό ‘Chromo- therapy’, δημιουργεί μια νέα αίσθηση στο χώρο. Η πισίνα γλυκού νερού διαμορφώθηκε με καταρράχτες για περισσότερη χαλαρωτική απόλαυση. Τα δύο εστιατόρια προσφέρουν ένα εξαίσιο μενού που συνδυάζει διεθνή και μεσογειακή κουζίνα.
Tο μικρό εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου και το καράβι Άγιος Γεώργιος (τα δύο βασικά ιστορικά αξιοθέατα της περιοχής) αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της γης και της αισθητικής του.

Η τοποθεσία του St. George Hotel βρίσκεται μόνο 5 λεπτά από το γραφικό λιμανάκι της Πάφου, τα καταστήματα, το κάστρο, τον Οίκο του Διόνυσου με τα απαράμιλλα ρωμαϊκά ψηφιδωτά καθώς και πολλά άλλα αξιοθέατα στην Πάφο και τα περίχωρα.

Στο νησί για όλες τις εποχές η φιλοξενία μας δίνει την αίσθηση των ποιοτικών διακοπών σε έναν δικό μας τόπο. Στην Κύπρο, οι πόλεις του νησιού, διατηρούν μια λεπτή ισορροπία μεταξύ του αρχαίου και του σύγχρονου.
Οι μυημένοι της γαστρονομίας θα απολαύσουν αμέτρητες γεύσεις – συνδυασμούς υλικών της Δύσης με αρώματα της Ανατολής και θα ενδώσουν στους σαγηνευτικούς ρυθμούς της ενδοχώρας, στα παραδοσιακά κρασοχώρια όπου το γλυκό κρασί και η ζιβανία ρέουν άφθονα με την κουβεντούλα στο καφενείο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x