Δελτία Τύπου

Αυτό το Σάββατο στη L' EQUIPE: Γιατί παρέμεινε ο Ντομενέκ

Αυτό το Σάββατο στην ελληνική έκδοση της L’ EQUIPE, που κυκλοφορεί μαζί με τη SPORTDAY, παρουσιάζεται ένα αποκλειστικό θέμα ικανό να συνταράξει το γαλλικό ποδόσφαιρο. Για πρώτη φορά βλέπουν το φως της δημοσιότητας τα πρακτικά της ακρόασης του προπονητή της εθνικής Γαλλίας στο συμβούλιο της 3ης Ιουλίου. Η L’ EQUIPE αποκαλύπτει τους πραγματικούς λόγους της παραμονής του Ρεϊμόν Ντομενέκ στη θέση του ομοσπονδιακού προπονητή.

Αυτό το Σάββατο στην ελληνική έκδοση της L’ EQUIPE, που κυκλοφορεί μαζί με τη SPORTDAY, παρουσιάζεται ένα αποκλειστικό θέμα ικανό να συνταράξει το γαλλικό ποδόσφαιρο. Για πρώτη φορά βλέπουν το φως της δημοσιότητας τα πρακτικά της ακρόασης του προπονητή της εθνικής Γαλλίας στο συμβούλιο της 3ης Ιουλίου. Η L’ EQUIPE αποκαλύπτει τους πραγματικούς λόγους της παραμονής του Ρεϊμόν Ντομενέκ στη θέση του ομοσπονδιακού προπονητή. Παραθέτουμε μερικά από όσα ειπώθηκαν:

–Ζεράρ Ουγιέ: “Αν και με θεωρούν αντίπαλο του Ρεϊμόν Ντομενέκ, μου είναι ακόμα πιο εύκολο να μιλήσω. Γνωρίζει τους παίκτες. Διαθέτει την αποφασιστικότητα και την πίστη που χρειάζονται για να ανακάμψει. Βασική ερώτηση: συνεχίζει να έχει αυτοπεποίθηση; Νομίζω πως ναι. Άλλη βασική ερώτηση: οι παίκτες συνεχίζουν να τον εμπιστεύονται; Οι δηλώσεις τους αυτό δείχνουν.”

–Ρεϊμόν Ντομενέκ: ”Ο τρόπος μου είναι τέτοιος που πολλές φορές δίνω την εντύπωση ότι κοροϊδεύω τους άλλους. Κάτι που δεν ισχύει. Υπήρξαν παρεμβάσεις στο έργο μου που κάθε άλλο παρά χρήσιμες ήταν.”

–Ζαν-Πιέρ Εσκαλέτ: “Ο Ντομενέκ φάνηκε υπερσυγκεντρωτικός, επιθετικός στις δύσκολες στιγμές, κάποιες φορές καταστροφικός. Πρέπει, επιτέλους, να σταματήσει να παρουσιάζει τις περίεργες εκφάνσεις της προσωπικότητάς του.”

Αναλυτικά όλη η συνεδρίαση αλλά και πολλά ακόμη ενδιαφέροντα θέματα στην ελληνική έκδοση της L’ EQUIPE αυτό το Σάββατο μαζί με τη SPORTDAY

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x