Stoiximan Super League

Στην Ανδρών ο Φετφατζίδης!

Στην Εθνική Ελλάδας για τα παιχνίδια με Λετονία και Ισραήλ (8 και 12 Οκτωβρίου) κλήθηκε ο Γιάννης Φετφατζίδης, ο οποίος το τελευταίο διάστημα έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις με τον Ολυμπιακό. Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός είχε κληθεί στην Ελπίδων, όμως ο του Γιώργου Σαμαρά ''υποχρέωσε'' τον Φερνάντο Σάντος να στερήσει τις υπηρεσίες του παίκτη από τον Γιώργο Γεωργιάδη.

Στην Εθνική Ελλάδας για τα παιχνίδια με Λετονία και Ισραήλ (8 και 12 Οκτωβρίου) κλήθηκε ο Γιάννης Φετφατζίδης, ο οποίος το τελευταίο διάστημα έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις με τον Ολυμπιακό.

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός είχε κληθεί στην Ελπίδων, όμως ο τραυματισμός του Γιώργου Σαμαρά ''υποχρέωσε'' τον Φερνάντο Σάντος να στερήσει τις υπηρεσίες του παίκτη από τον Γιώργο Γεωργιάδη.

Με την ευκαιρία της κλήσης του, ο νεαρός διεθνής δήλωσε στο epo.gr: «Η συμμετοχή στην Εθνική Ανδρών είναι ό,τι πιο σημαντικό στην καριέρα ενός παίκτη. Η δική μου πρόσκληση πιστεύω ότι ήρθε λόγω της σκληρής δουλειάς των τελευταίων χρόνων. Θέλω να δικαιώσω όσους πίστεψαν σε μένα και στις δυνατότητές μου. Έχουμε μπροστά μας δύο σημαντικούς εντός έδρας αγώνες και θεωρώ ότι μπορούμε να πάρουμε τους έξι βαθμούς».

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x