Stoiximan Super League

Δεν παίζει με Λετονία ο Σαμαράς!

Χωρίς τον Γιώργο Σαμαρά θα αγωνιστεί η Εθνικής Ελλάδας, στο αγώνα (08/10) με τη Λετονία στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ο επιθετικός της Σέλτικ διαπιστώθηκε πως υπέστη διάστρεμμα β’ βαθμού στον αστράγαλο, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας που υποβλήθηκε χθες το βράδυ.

Χωρίς τον Γιώργο Σαμαρά θα αγωνιστεί η Εθνικής Ελλάδας, στο αγώνα (08/10) με τη Λετονία στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ο επιθετικός της Σέλτικ διαπιστώθηκε πως υπέστη διάστρεμμα β’ βαθμού στον αστράγαλο, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας που υποβλήθηκε χθες το βράδυ. Μάλιστα, ο 25χρονος παίκτης θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει να είναι έτοιμος για το παιχνίδι με το Ισραήλ στο φαληρικό γήπεδο.

Όσον αφορά τον Νίκο Λυμπερόπουλο, έχει μία κάκωση στον έσω πλάγιο και οι εξετάσεις δεν έδειξαν κάτι ιδιαίτερα σοβαρό. Σήμερα ο επιθετικός της ΑΕΚ θα κάνει ενδυνάμωση και θα δοκιμάσει να προπονηθεί κανονικά την Τετάρτη.

Στην Εθνική παρουσιάζονται αισιόδοξοι πως ο Μεσσήνιος φορ θα είναι στη διάθεση του Φερνάντο Σάντος για τα δύο ματς της ομάδας. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, ο Παναγιώτης Κονέ είναι ένας από τους βασικούς υποψήφιους να αντικαταστήσουν τον Σαμαρά.

Το πρόγραμμα των προπονήσεων

Σήμερα: 17:00, Αγιος Κοσμάς (ανοιχτή)
5/10: 11:30, Αγιος Κοσμάς
6/10: 11:00, Καραϊσκάκη (ανοιχτή για 15' και συνέντευξη Τύπου του Φερνάντο Σάντος μετά την προπόνηση)
7/10: 17:00, Αγιος Κοσμάς
9/10: 17:00, Αγιος Κοσμάς
10/10: 11:00, Αγιος Κοσμάς
11/10: 17:00, Αγιος Κοσμάς

Η αποστολή

Τζόρβας, Σηφάκης, Τοροσίδης, Βύντρα, Παπασταθόπουλος, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μαλεζάς, Σπυρόπουλος, Τζαβέλλας, Κατσουράνης, Τζιόλης, Καραγκούνης, Καφές, Πρίττας, Κονέ, Νίνης, Σαλπιγγίδης, Σαμαράς, Μήτρογλου, Λυμπερόπουλος.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x