Μαθήματα παραδοσιακής ζαχαροπλαστικής και μαγειρικής, menu που συνδύασαν τις γεύσεις της αγιορείτικης θάλασσας με εκείνες της μικρασιάτικης κουζίνας, ποντιακές μυρωδιές της παράδοσης, γιορτές των λιμανιών και του δρόμου γέμισαν τις βραδιές της τέταρτης εβδομαδιαίας θεματικής ενότητας με τίτλο: «Η Κουζίνα των Αλησμόνητων Πατρίδων», η οποία πραγματοποιήθηκε προ ημερών στις περιοχές των Νέων Ρόδων, της Ουρανούπολης και της Αμμουλιανής.
Κατά τη διάρκειά της, οι Τούρκοι εκπρόσωποι Τύπου, συνοδευόμενοι από τη σεφ Μαρία Εκμεκτσίογλου ξεναγήθηκαν στην περιοχή των Οθωμανικών Σιδηροκαυσίων και στη συνέχεια επισκέφθηκαν την παράκτια ζώνη, προκειμένου να ζήσουν / αποκτήσουν την εμπειρία.
Διαβάστε περισσότερα στο www.driveandtravel.gr
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.