Stoiximan Super League

Ζήτησε Ρομπέρτο, «κλεισμένος» ο Ταταρουσάνου

Επαφή με την Ατλέτικο Μαδρίτης φέρεται να είχε ο Μίτσελ για την αγορά του Ρομπέρτο. Την ίδια ώρα, στη Ρουμανία υποστηρίζουν πως ο Τσιπριάν Ταταρουσάνου είναι σταντ-μπάι για τον Ολυμπιακό.

Ανοιχτά είναι όλα τα ενδεχόμενα για την παραμονή του Ρομπέρτο στον Ολυμπιακό, αν και η διοίκηση της Ατλέτικο Μαδρίτης – μέσω του αθλητικού διευθυντή του συλλόγου – υποστηρίζει πως παρακολουθεί την πορεία του Ισπανού τερματοφύλακα στους Πειραιώτες.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα η υπόθεση του Τιμπό Κουρτουά, ο οποίος έχει στείλει τελεσίγραφο στην Τσέλσι για να συνεχίσει για έναν ακόμη χρόνο ως δανεικός στους «ροχιμπλάνκος».

Η Μπαρτσελόνα έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον Βέλγο γκολκίπερ, όμως οι Λονδρέζοι – και ιδιαίτερα ο Μουρίνιο – δεν επιθυμεί να τον παραχωρήσει στους Καταλανούς.

Από την πλευρά του, ο Μίτσελ – όπως γράφει ο «Γαύρος» - έχει ζητήσει ήδη την παραμονή του Ρομπέρτο από τη διοίκηση της Ατλέτικο.

Μάλιστα, πρόθεση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ δεν είναι ο εκ νέου δανεισμός του 27χρονου πορτιέρο, αλλά η αγορά των δικαιωμάτων του. Πάντως, αυτό το ενδεχόμενο είναι πιθανό, εφόσον τελικά μείνει στη Μαδρίτη ο Κουρτουά.

Την ίδια ώρα, στη Ρουμανία αναφέρουν πως ο Τσιπριάν Ταταρουσάνου είναι «κλεισμένος» στον Ολυμπιακό και το μόνο που χρειάζεται να γίνει είναι να τελειώσει οριστικά η υπόθεση του Ρομπέρτο (αν τελικά θα μείνει ή όχι).

Ο Ρουμάνος τερματοφύλακας μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Στεάουα και δεν προτίθεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x