Δελτία Τύπου

Ζέκα, Μαυροκεφαλίδης, Μπακάκης και Μάζης για την ενιαία εμπορική μάρκα COSMOTE

Οι Ζέκα, Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, Μιχάλης Μπακάκης και Δημήτρης Μάζης μοιράστηκαν τις εντυπώσεις τους σχετικά με το ενιαίο εμπορικό σήμα

Έναν ολοκληρωμένο κόσμο επικοινωνίας και ψυχαγωγίας φέρνει στους πελάτες του ο Όμιλος ΟΤΕ, καθιερώνοντας ενιαία εμπορική μάρκα COSMOTE για όλα τα προϊόντα σταθερής, κινητής και internet. Tο νέο σύγχρονο και δυναμικό λογότυπο COSMOTE και η νέα εικόνα του ενιαίου δικτύου καταστημάτων παρουσιάστηκαν σε εκδήλωση στο κέντρο της Αθήνας, όπου έδωσαν το παρών στελέχη του Ομίλου ΟΤΕ, γνωστοί παρουσιαστές και ηθοποιοί, αλλά και εκπρόσωποι του αθλητικού κόσμου.

Οι Ζέκα, Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, Μιχάλης Μπακάκης και Δημήτρης Μάζης μοιράστηκαν τις εντυπώσεις τους σχετικά με το ενιαίο εμπορικό σήμα:

Ζέκα: «Αγαπώ το νέο COSMOTE brand και τα καινούργια καταστήματα και νομίζω πως θα είναι καλό για όλους να έχουν ένα σημείο αναφοράς για όλες τις τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες. O Όμιλος ΟΤΕ έκανε ένα τεράστιο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση.»

Λουκάς Μαυροκεφαλίδης: «Είμαι ενθουσιασμένος με τη νέα εποχή για αυτά τα δύο αγαπημένα μας brands ΟΤΕ και COSMOTE. Με το νέο λογότυπο COSMOTE θα υπάρχουν πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες για όλο τον κόσμο.»

Μιχάλης Μπακάκης: «Ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση να βρίσκομαι σε αυτή την ωραία εκδήλωση. Ο ΟΤΕ με την COSMOTE ενώνονται για να προσφέρουν ένα ενιαίο δίκτυο καταστημάτων, ανανεωμένες προτάσεις και νέες δραστηριότητες. Εύχομαι κάθε επιτυχία σε ό,τι στόχο έχει βάλει η νέα μάρκα και ευχαριστούμε για τη στήριξη στην ομάδα μας.»

Δημήτρης Μάζης: «Ο ΟΤΕ και η COSMOTE είναι συνυφασμένες σαν εταιρείες στο μυαλό του Έλληνα με την επικοινωνία. Η συνένωση των δύο μαρκών κάτω από μία “στέγη” νομίζω ότι είναι για τους καταναλωτές ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να υπάρξει. Περιμένουμε όλοι με ανυπομονησία να δούμε καινούργια προϊόντα.»

ΟΤΕ και COSMOTE ενώνουν τις δυνάμεις τους ώστε όλοι οι πελάτες να απολαμβάνουν ολοκληρωμένες λύσεις με ευκολία, ταχύτητα και απλότητα, με ένα σημείο αναφοράς και ενιαία εμπειρία εξυπηρέτησης. Ο νέος κόσμος επικοινωνίας θα προσφέρει στον πελάτη ακόμη περισσότερες δυνατότητες, με προηγμένα προγράμματα COSMOTE σταθερής, κινητής και internet για όλους, αλλά και με τις τεχνολογικά προηγμένες λύσεις COSMOTE Business ΙΤ Solutions για επιχειρήσεις και επαγγελματίες. Το μοναδικό πορτφόλιο επικοινωνίας συμπληρώνει η εξελιγμένη συνδρομητική τηλεόραση ΟΤΕ TV.

Το δίκτυο καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα γίνεται ενιαίο υπό τη νέα κοινή μάρκα COSMOTE. Οι αριθμοί Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης 13888 για οικιακούς και 13818 για εταιρικούς πελάτες, καθώς και η ιστοσελίδα cosmote.gr, θα εξυπηρετούν ενιαία πλέον πελάτες και σταθερής και κινητής τηλεφωνίας. Επιπλέον, οι πελάτες κινητής και σταθερής τηλεφωνίας μπορούν πλέον να διαχειρίζονται τους λογαριασμούς τους, μέσα από το ανανεωμένο mobile application COSMOTE. Η νέα ενιαία μάρκα υπόσχεται δυναμική συνέχεια προσφέροντας κάθε εξέλιξη στην επικοινωνία και προτάσεις που οι πελάτες δεν έχουν φανταστεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x