Κύπελλο Ελλάδας

Χωρίς Νούνιες στη Νέα Σμύρνη

Χωρίς τον νεοαποκτηθέντα Λιονέλ Νούνιες, θα παραταχθεί ο ΟΦΗ στον αυριανό επαναληπτικό προημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Με όλα του τα διαθέσιμα «όπλα» θα αγωνιστεί ο ΟΦΗ στην αυριανή (13/02, 17:00) ρεβάνς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, για τα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας.

Μπορεί οι Κρητικοί να έχουν ένα ξεκάθαρο προβάδισμα μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα, αλλά ο Ρικάρντο Σα Πίντο απέφυγε να ξεκουράσει κάποιους παίκτες ενόψει της συνέχειας.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με απογευματινή προπόνηση και μετά το πέρας αυτής, ανακοινώθηκε η 19μελής αποστολή, την οποία αποτελούν οι: Γιαγκιόζης, Φερνάντες, Μπούρμπος, Στάθης, Μιλιάζες, Τριποτσέρης, Βερόν, Μακρής, Περογαμβράκης, Κουτσιανικούλης, Ντουντού, Σίσιτς, Ζε, Παπάζογλου, Ζορό, Κάλαϊτζιτς, Δαμιανάκης, Μονιάκης, και Ροβίθης.

Εκτός αποστολής έμεινε, όπως αναμενόταν, ο νεοαποκτηθείς Νούνιες, ο οποίος δεν είναι ακόμη έτοιμος, ενώ σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Πανθρακικό, απουσιάζει ο Μπαρέιρο. Στο Ηράκλειο θα μείνουν επίσης οι Δασκαλάκης, Φαζός, Φραγκουλάκης, Μπανούσης, Λαμπρόπουλος και Κυζιρίδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x